Monotonie. Nu cred că o să ajung la performanţa de a sta 5 ani cu un bărbat. Mă plictisesc foarte repede, îmi plac provocările, persoanele noi, caractere diferite. Probabil mă înşel, dar cred că voi staţi împreună din obişnuinţă... Sper să greşesc...
pa, pa.
Pai, stiu cum e, ori faci ceva acum daca nu este deja prea tarziu, ori bati in retragere.
De altfel ii poti da o lectie, dupa o conversatie lunga cu el, ii spui tot ce simti (adevarul, nu minti ca nu ajungi nicaieri, daca nu simti ca il mai iubesti spune i ce ne zici si noua ) vezi ce spune, si daca nu reuseste sa se corecteze sa fie mai implicat si mai activ ia o pauza sa vada cum e fara tine.
Bineinteles aceasta pauza poate duce la despartire, tu hotarasti.
Bafta!
Stiu cum este... Cand ai vrut tu nu ai vrut tu si acum cand vrea el nu vrei tu. Oamenii se joaca mereu cu sentimentele celor din jur, nestiind ca se intoarce roata. I ti face bine sa plangi sa te descarci pentru ca doar asa te vei curata.Lasa-ti nervii sa se descarce nu tine in tine...Barbatii vor doar trofee, daca te intorci la el va fi din nou rece cu tine caci stie ca tu il accepti asa cum este.
Sfatul meu nu este sa te gandesti la ce vei face.ci sfatul meu este ca atunci cand vei fi sotie, mama sa-ti aduci aminte cu placere de acest baiat.
5 ani este ceva, inseamna mult. te-ai gandit si daca cumva problema este si la tine, de ce nu ii faci surprize seara cand vine acasa, de ce nu mergeti in excursii doar voi doi.nu stiu ce sa zic, este destul de nasol, incearca sa vb cu el sa vezi ce zice