| LaviniuA a întrebat:

Nu stiu de ce, am inceput mult sa ma gandesc la trecut.
Regret ca am aruncat o parte din hainele vechi, de cand eram pe la 12-17 ani. Pe unele parintii le-au donat. Altele le-am aruncat pur si simplu, ca sa fac loc in dulap. Nici nu mai imi amintesc cand le-am aruncat sad
Cand o sa mai merg pe la ai mei, o sa caut in dulap si imi e groaza... poate o sa mai gasesc doar vreo cateva.
Apoi mai sunt si caietele, majoritatea aruncate. Revistele pe care le colectionam, le-au aruncat ai mei demult, dupa ce m-au intrebat, si am zis pur si simplu ca nu imi mai trebuie.

As vrea sa mai revad viata pe care o aveam si imi e foarte dor. Nu credeam ca o sa ajung sa-mi doresc asa ceva.
Nu stiu ce sa ma fac, ca nu prea am pastrat amintiri sad

8 răspunsuri:
| Florian80 a răspuns:

Hainele vechi nu merita sa le mai tii! Cand ti ai luat una noua arunca una veche...de reviste si caiete nu zic e pacat...dar de haine nu!

| EliLeli a răspuns:

Sa ne anunti cand afli...

| DomnulPoliticos a răspuns:

Ai prea mult timp liber, mergi la munca femeie

| DomnulPoliticos a răspuns:

Iar intrebarea este?

| Jessica1235 a răspuns:

Mie îmi pare rău că părinți nu au păstrat primele hăinuțe și papuci sau șosete pe care le-am purtat când aveam doar câteva luni. Am multe poze deci am practic multe amintiri salvate acolo. Mai am și ceva jucări de când eram copil dar în rest nu mi-au rămas prea multe lucruri. Măcar știu că atunci când o să am copii să le păstrez una alta ca amintire.

| dullcat a răspuns:

Amintirile nu reprezinta neaparat obiecte.Multi considera ca tine si ajung hoarders, nemaistiind ce este si ce nu in casa sau avand chiar probleme grave cu igiena.

Obiectele din diferite etape ale vietii cred ca aduc nostalgie mai mult decat orice altceva.Ma gandesc ca daca ar fi sfarsit hainele intr-un pod, prafuite sau roase de soareci, nu prea te-ai mai fi bucurat deloc de ele.Asa macar au fost donate catre persoane care le-au mai folosit si s-au bucurat la randul lor de ele.Revistele mi se par cam inutile, mai ales cele care promoveaza diverse produse si/sau barfe in jumatate din pagini. Apoi, copertile alea lucioase, groase nici macar nu pot fi reciclate.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ție barem ți-a mai rămas câteva ceva din perioada copilăriei, adolescenței, dar eu am aruncat absolut tot. Nu mai am nici haine, nici cărți, nici caiete, nimic. Și nu-mi pare rău că am făcut-o.