| AntoniaOrman a întrebat:

Nu stiu de ce, dar cateodata am impresia ca familia mea ma uraste.Adica toti din familie(parintii,bunicii) ma fac proasta,tampita, tipa la mine fara motiv. Pentru ei tot ceea ce fac eu e gresit.Mama ma crede inca un copilas incapabil sa stie ce e bine pentru el si ce nu. Si la ei 8 e nota mica iar cand iau 8 urla la mine ca prostii,si diriga aia proasta cand iau o nota (oricare) ii suna "vai, vedeti ca fiica dumneavoastra a luat nota nu stiu care la materia nu stiu ce" si ieri am luat un 8 la mate pe ascultat si exercitii la tablasi iar i-a sunt diriga si cica " saptamana viitoare o sa vin la voi sa discutam ce sa ne facem cu ea sa ia doar nota 10". Cine naiba crede ea ca poate lua doar 10? Si v-am zis familia se poarta urat cu mine fara motiv, ma agreseaza.Maica-mea e o betivana imputita.Tot timpul se imbata si ma agreseaza. Iar cand eu cu familia mergem la evenimente(nunti,zile de nastere,mese in familie de sarbatori) ea tot timpul se imbata si ne face de rusine. La ziua mea de exemplu, au fost in jur de 60 de persoane si ea s-a imbatat si a inceput sa agreseze copii. Dupa petrecere am primit telefon de la parintii unui copil ca maica-mea l-a agresat pe copilul lor.straight face Mi-a venit sa intru in pamant atunci. La scoala toti se poarta urat cu mine si singurele momente cand se poarta colegii frumos cu mine sunt atunci cand ii invit la ziua mea. Ce sa fac? Sunt disperata! O sa mor cu nervii daca o sa o tin tot asa...

Răspuns Câştigător
| Veromi321 a răspuns:

E foarte trista si complicata povestea ta. Nu ai incercat sa apelezi la un psiholog? Sa-i spui tot ce se intampla. Ceea ce spui e groaznic intr-adevar. Deci eu te sfatuiesc sa vorbesti cu un psiholog.

7 răspunsuri:
| KyLerMzQ a răspuns:

Pai incearca sa vorbesti cu ei si sa-i faci sa inteleaga ca nu e bine ce fac. Spune-i mamei tale: cu baii dati pe bautura putea sa cumpere o haina ceva.....Si daca nu-ti convine diriga vorbeste cu directoarea, iar daca nu se rezolva muta-te la alta scoala. Spunele parintilor ca nu poti sa iei numa 10. Omul nu e bun la toate.

| CautNume a răspuns:

De ce nu suni la protectia copilului?

| OoBunnyoO a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu tatal tau, poate el intelege si reuseste sa vorbeasca cu mama ta.
Daca nu, poti incerca sa vorbesti cu un asistent social, exista pe TPU o asociatie care se ocupa cu astfel de cazuri.

| mgtow a răspuns:

Pleaca la centrul de copii adoptivi.

| mircea22b a răspuns:

Cu parintii nu cred ca o sa rezolvi mare lucru. Comportamentul colegilor presupun ca vine din instinctul de turma si are la baza atitudinea profesorilor. Cu profesorii poti incerca sa stai de vorba. Ar mai trebui sa stii ca profesorii din orice scoala sunt impartiti in grupulete care i-si dau unii altora peste cap. Vezi sa nu nimeresti intre doua tabere adverse! Daca reusesti sa schimbi atitudinea profesorilor o sa schimbe si atitudinea colegilor asa cam 50%-70%. Din pacate comportamentul mamei tale o sa te afecteze binisor desi nu ai nici o vina.

| poftabuna a răspuns:

Nu e bine sa-ti vorbesti parintii de rau
indiferent de motiv!

| gabiunder a răspuns:

Du-te la psihologul scolii unde inveti si explica-i ce ai scris aici, sigur va sti ce e de facut in cazul asta! happy