anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu de ce, dar cred, ca nu are rost sa mai am vreodata prietena!
Imi place de o fata cu 6 luni mai mare ca mine care mi-a schimbat radical gandirea. Ii tot ce mi-as putea dorii de la o fata,asa caracter nu am intalnit la nici o fata si admir asta foarte mult!
Ne intelegem foarte bine si eu ii zic ei orice, dar ea ma considera ca pe UN FRATE MAI MIC!straight face:-s
As face orice sa o cunosc mai bine si dupa sa fim si impreuna!
Dar pe de alta parte, decat sa ma refuze, sa imi sufar dupa...as prefera sa tac!
Si ma cam abtin si deoarece unui prieten foarte bun pe care il stiu de la gradinita ii place de ea!(Ei nu ii place de el).
Asa am ajuns sa o si cunosc incercand sa ii pun lui "pile"!

Ce sa fac?
Cum sa o cunosc mai bine, cum sa ii sugerez ca o plac!?
Cum sa impac lupu, capra si varza?sad

12 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pai, ei nu ii place de el, deci cauza de la care ai inceput e moarta.
Spune-i si lui ca ei nu-i place de el, apoi continua relatia de 'frati', vezi incotro se indreapta.
Sunt mai multe variante, cea mai 'optimista' ar fi ca ea sa simta mai mult de atata, dar sa nu-ti fi spus din cauza situatiei delicate in care te afli.
Oricum, daca ea nu are prieten si va fi mai mult timp cu tine, relatia se poate sa evolueze favorabil.

| 5123fsda a răspuns (pentru Zenithf):

Cum sa ii sugerez ca o plac, fara sa fie ceva batator la ochi!?

| Zenithf a răspuns (pentru 5123fsda):

Pentru inceput, eu zic sa vezi de prietenul tau, sa nu fie prea afectat de faptul ca ea nu vrea sa fie cu el. Si asta este o problema destul de delicata, daca ajungi cu ea la un moment dat, sa nu gandeasca el ceva rau de tine, sa va stricati prietenia din cauza asta.
De asta zic eu, pana sa actionezi in vederea apropierii de ea, asteapta sa mai treaca putin timp.
Cand va fi timpul potrivit, incearca sa petreci mai mult timp cu ea, o inviti undeva si vezi cum evolueaza treburile.

| mgtow a răspuns:

Vorbind ca la interogatoriu totul se rezolva.

| andrei a răspuns:

Ai cazut in laguna prieteniei... Preferi sa o vezi iesind cu altul? Crezi ca poti suporta sa o vezi cand se saruta cu alt baiat? Sa-i vezi cum se tin de mana si sa-ti zica tie cat de frumos si tandru e celalat? Daca crezi ca poti suporta asta, ramai prieten cu ea, daca nu...sti ce ai de facut. :p

| Gesara a răspuns:

Eu iti zic doar atat : Daca nu incerci o sa te ineci

| ralukuu a răspuns:

Uite ce e nu renunta pentru ca daca nu risti nu castigi... ti-o spun cu bunatate dar daca tu chiar vrei sa o cunosti cu adevarat mai bine petrece mai mult timp cu ea...nu intreba de altii ce parerri au pentru ca sa-r putea sa auzi multe pareri pripite (pareri care ar putea sa nu corespunda cu realitatea) cred ca stii asta.ai putea pur si simplu sa ii spui ca o placi, iar cu prietenul ala al tau cred ca ar trebui sa ii explici daca crezi ca poti sa faci asta ca ei nu ii place de el.of of of.bafta!

| madalina1908 a răspuns:

Pai ii spui sa nu se supere pe tine, dar o placi..si trebuie sa incerci, pana la urma daca o vrei langa tine trebuie sa incerci...si o intrebi daca ar vrea sa-ti dea o sansa!happy

| Nicol99 a răspuns:

Pai prima oara intreab-o daca are pe cineva sau daca ii place de cineva dupa aceea daca nu are spune-i k nu iti place sa te considere fratele ei mai mic pentru diferenta de varsta nu este asa de mare si in final intreab-o pur si simplu daca i-ar placea sa fiti mai mult decat prietenii iar in cazul in care iti confirma ca are prieten sau daca ii place de cineva nu mai insista... sper ca te-am ajutat

| 5123fsda a răspuns (pentru Nicol99):

Deci nu are prieten! Sa ii place de cineva...ea mi-o zis ca nu!

| Alex_Florea_1997 a răspuns:

Pai daca vrei sa te placa incearca sa-i faci niste cadouri romantice(un buchet de trandafiri rosii..sau vezi tu)...Cat despre diferenta de 6 luni dintre voi oh go on sunt si femei care sunt mai mari de cat sotii lor si cu 20 de ani aproape.
Eu iti urez bafta..Si casa de piatralaughing