anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu știu de ce, dar de ce toată lumea când aude faptul că s-a pus cineva cu verișoara sau cu sora lui împreună brusc este ceva anormal? Poate să-mi explice cineva subiectul ăsta serios?

Răspuns Câştigător
| Zuzu1991 a răspuns:

Se numeste "incest"
https://dexonline.ro/definitie/incest
consta in protectia societatii impotriva unor malformatii congenitale care apar aproape SIGUR la copii facuti intre rude prea apropiate
in istorie, faraonii o cautau in mod explicit (vroiau sa aiba o fata si un baiat ca sa le pastreze sangele "pur") iar foarte multe mumii arata cat de proasta a fost ideea (o tona de boli genetice)

insa, si in ziua de azi, ideea e puternic evidenta in familiile regale europene, care s-au casatorit numai intre "membrii de rang inalt" (si regii Romaniei au facut parte din familia regala Germana), iar cel mai evident e la familia regala engleza, unde sunt o groaza de OTREPE care arata ca dracu, asa ca... SUPRIZA, au renuntat cu desavarsire la ideea imbecila de a se casatorii numai cu rang inalt (si din cauza asta erau prea apropiati genetic) si chiar au dat-o pe gene exotice unde printu' chel si roscovan s-a casatorit cu Markle care e cat se poate de culoare, iar apoi nu au fost in stare sa se abtina si sa nu isi dea alama pe fata si sa ii arate cat de rasisti sunt

totusi, ca sa o luam invers, in ziua de azi, ideea e atat de imorala, ca legea nu o sa dispara prea curand, chiar daca in teorie o pereche poate face copii numai in vitro si absolut deloc unul cu celalalt

32 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns (pentru Mosotti):

Eu am și spus ca atunci când crești în aceeași casa, când mama ta te alăptează și te naște ar fi o anomalie ca atunci când crești sa fie atrasa sexual de tine, fiindcă te a crescut, ești bucățică din ea, sau un tata cu fiica sa, astea sunt boli mintale, e posibil și în cazul descrus de tine, sa nu simți atracție fata de aceea persoana fără sa stii de la ce este. Poate și semeni fizic cu aceea persoana. Dar cu atât mai mult când ști ca ti e ruda, crești cu acele persoane, mintea ta nu mai produce hormonii sexuali.

| Mosotti a răspuns (pentru Emma30555):

Cand sti ca ti-e ruda, da, am zis exista o puternica cenzura sociala care automat te blocheaza fara sa realizezi, poate o avea leg ca, cresti cu ei, nu se stie mecanismul exact.
Cand nu sti ca e ruda, se intampla, bine, daca acea persoana conicide cu idealul tau de partener, evident, ca altfel nu se intampla nici asa.