Pai acum depinde ce discuta cu fetele si cum se comporta cu cele care discuta, adevarat ca si pe mine m-ar fi deranjat sa faca asa si asta din cauza ca sunt foarte geloasa.stii...daca nu ai fi geloasa nu ai iubi, eu cred ca intr-o relatie fara iubire nu exista gelozie.
Vorbeşte nu face altceva cu ele! Mai ales dacă le şi cunoaşte, gelozia ta este nefondată.
Continuând să fii aşa, mai mult ca sigur o să-l pierzi.
Rezolvaţi-vă problemele de comunicare căci la un moment dat, fie instinctiv, fie datorită inteligenţei, se va prinde că tu de fapt nu-l iubeşti pe cât îl spionezi şi îţi creezi probleme imaginare şi se va îndepărta la sigur de tine!
Spor!
Daca nu depasiti problemele de comunicare relatia nu va rezista. Trebuie sa va invatati lectia amandoi, si asta poate fi dureros. Gelozia nu vine din iubire, ci din posesivitate. E o chestiune de perspectiva, dar probabil esti prea tanara ca sa intelegi.
Are si el o parte din vina. Daca te iubeste, de ce ii place asa mult sa discute cu alte fete? Ar trebui sa nu mai simta nevoia asta. Ceva nu e in regula. Ai motive sa fii geloasa.
Dragostea se termina acolo unde incepe neincrederea.Ai incredere in el, si nu va face nimic. Daca il prinzi,, in fapt", nu doar discutand, atunci desparte-te de el.
El nu poate sa nu vorbeasca, are prieteni si prietene...Ai incredere in el si el in tine si va fi bine...Succes!
Pai 2 luni nu e mult deloc eu sunt de 2 ani cu o fata si tot nare incredere in mine desi sunt cuminte
-iesi si tu cand iese cu alte fete
-atragei atentia cand esti gelosa se va simpti prost daca te iubeste
Buna ziua si buna seara vreau sa va spun cine doreste sa afle parola la odnoklasniki la oricine doriti eu vo gasesc in 5 minute si maxim 1 zi adresativa la skype haker.haker20 vorbesc serios sincer!