Inca esti minora, ai tot timpul inainte. Inlocuesteti gindurile cu vreo ocupatie, implicate mereu in ceva interesant. PARINTII AU MEREU DREPTATE.
Avand in vedere ca ai 14 ani, ii inteleg pe parintii tai.Eu zic ca inca esti micuta pentru a avea un prieten.Tot ce trebuie sa faci este sa mai astepti sa treaca cativa ani.
Scuze dar cred ca la vârsta ta poti avea prieten nu zic ca gata de acum am prieten ma duc sa-l sărut toată ziua, dar cum am spus eu cred ca la vârsta ta e potrivit sa ai prieten acum trebuie sa descoperi daca el te place.
Sa iti spun cum a fost la un prieten de-al meu:fata i-a spus ca il place si știa deja toată școala si la convins prietenul lui sa fie cu ea si dupa câteva luni el chiar sa îndrăgostit de ea dar nu a mai durat mult si a început sa il placa pe altu si i-a dat papucii si gata toată școala știe C ea place pe altcineva si el a plâns toată ziua chiar si la ore.
Iti recomand sa te duci sa ii spui sau S rogi o prietena sa ii spună sau sa roti o prietena dea lui adică o fata sau un băiat cu care sa înțelege el bine si tu la fel si sa le spui sa il intrebi daca te place si mult succes!
Mie mama nu-mi interzice sa am un prieten, desi am 15 ani. Doar ca eu nu am avut si nu cred ca vreau prea curand.