| Sas a întrebat:

Nu știu unde să îmi jumătatea, sunt mai timid de fel și nu știu sa abordez și nici nu am unde ieși decât online am încercat dar degeaba.

35 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La servici nu ai colege?
Prietenii tai nu ai iubite si ele sa aiba prietene?
Vecine singure nu ai?
Fose colege de scoala care nu-s unt inca in relatii, nu ai?

| Sas explică (pentru Violleta2022):

Lucrez într-un depozit, nu prea sunt fete.Prieteni nu am.Vecini sunt numai bătrâni.Fostele mele colege au toți iubiți.

Lucrez numai cu bărbați, nu am niciun prieten, vecine nu am deloc, fostele colege de școală toate au iubiti

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sas):

Iesi pe strada, plimba-te prin magazine, sunt sute, mii de fete peste tot!

Asta fac.Degeaba.Sunt și timid, nu știu nici sa abordez.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sas):

Apeleaza la babe!
Cu siguranta ai prin preajma mame, bunici, vecine...iti gasesc ele o fata happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt mai timid de fel. Timid, cum? De ce frică concret, studiază asta. și nu știu sa abordez. Nu știi să spui bună ziua, salut, servus.
nici nu am unde ieși. Când ieși afară din casă, ai ieșit, acolo să cauți, afară.
am încercat dar degeaba. Lasă online, că pe online nu se fc copii.
Ai încercat de 100 de ori?

| Celcestietot a răspuns:

Citeste carti de abordat, urmareste videoclipuri de genul, iesi afara si implica-te in situatii de genul pana reusesti, desi la inceput tuturor le este greu. Ca un avantaj, ai putea sa faci sedinte cu un psiholog si sa te indrume, crede-ma ca te poate ajuta mult.

| Sas explică (pentru Celcestietot):

Am fost la psiholog

| CleanHeart a răspuns:

Nu mai bine te apuci tu să înveți arta cuceririi a unei femei că dacă te plângi aici mai rău faci, informează.te daca vrei o iubita și lucrează la persoana ta

| Sas explică (pentru CleanHeart):

Lucrez și mă informez zi de zi degeaba.Sunt disperat.Mai bine mor.

| CleanHeart a răspuns (pentru Sas):

Bine că mai bine mori zici că nu ai soluții, șansele le mai faci și cu mana ta că toți suntem în aceeași situație și nu ne merge doar roz dar luptam nu ne plângem, hai capul sus și lasă atitudinea asta.

| tudorvolcano a răspuns (pentru Sas):

Te-ai dus prin cluburi, pe la evenimente etc?

Nu fi disperat, poate ai chemare să fii monah.
Ca să nu pierzi vremea, caută o mănăstire serioasă, fără scandaluri, și de preferință cu obște mare, poate acolo ai chemare.

Acum, în vremurile noastre, pentru că nu mai mor bărbații în război, e normal să fie mai mulți bărbați decât femei, și de aceea femeile sunt în cerere mare.
Și să nu uităm că cu internetul, cei cu bani își permit 2-3 femei și relații paralele, iar cei fără, abia una, sau nici măcar una.

În situația ta sunt nenumărați tineri, nu ești singurul. Dacă vrei, caută și prin alte țări, prin Asia de Sud Est, prin India, prin Africa etc., unde femeile sunt într-o situație financiară mai precară.
Promovează și ele social când au pașaport european și drept de muncă în Europa.

| DovleacTurbat a răspuns:

Schimba vw'u cu bmw.

| slayer09 a răspuns:

Frate, in primul rand calmeaza-te. Nu o sa mori daca nu ai vreo prietena, stai linistit, si eu am 33 si nu am nicio prietena, am avut una singura in viata mea, acum nici nu caut, ce-i drept cateoadata ma mai gandesc sa caut si eu o prietena dar am ales momentan un drum al meu pe care as vrea sa il urmez, iar daca Dumnezeu intre timp imi va scoate una in cale cu care ma voi intelege bine atunci Doamne ajuta. Ceea ce te sfatuiesc eu pe tine sa faci e, in primul rand sa iti vindeci sufletul, pentru ca dorinta asta de ati face acum prietena vine dintr-o frustrare, nicidecum dintr-o nevoie de familie. E acel sentiment pe care il doresti ca sa nu te mai simti singur, sa poti sa fii cu cineva pentru ca ai nevoie de cineva aproape sa te inteleaga, sa comunici..etc. Dar mergand pe acest drum de a gasi prietena si cu acele sentimente reprimate nu o sa faci mai bine in relatie decat sa o distrugi...prin gelozie, pentru ca te vei atasa atat de mult de ea incat o s-o sufoci si vei fi asa gelos incat o vei speria. In concluzie, gaseste-ti un job frumos, care sa iti placa, fa sport, vorbeste cu familia, ajuta foarte mult sa faci voluntariat, ajuta foarte mult sa ajuti oamenii nevoiasi, si te sfatuiesc f mult sa iti iei inima in dinti si sa ajuti oamenii, roaga-te, fa ceva, si nu sta, ia-o usor, pune-ti in plan azi sa gasesti o familie nevoiasa si sa o ajuti, ba cu bani, ba cu o vorba buna, ba cu niste lucruri, gasesti tu. Pune-ti in minte sa alergi in fiecare dimineata sau sa faci miscare si sa iti tii mintea concentrata la ceea ce faci nu o lasa sa zburde peste tot. Si in fiecare zi sa te tii de treaba asta si ai sa vezi ca o sa iti mai piara acel sentiment de a-ti face neaparat o prietena. Iar cu timiditatea vine din cauza ca nu te cunosti pe tine, nu stii ce vrei. Pune-ti la punct viata facand ceva pentru tine si ajutand si pe cailalti fara interes si ai sa scapi si de timiditate, o sa iti dai seama la un moment dat ce o sa trebuiasca sa faci sa nu mai fii timid, pana atunci ia-o usor si fii smerit pe calea asta.

| ZappyTv69 a răspuns:

Buna!
Câți ani ai? Este timp, trebuie să găsești pe cineva în care sa ai încredere, sa vă înțelegeți unul pe altul. Nu e graba! big grin

| Sas explică (pentru ZappyTv69):

An 27. Vrei să vb pe Facebook?

| ZappyTv69 a răspuns (pentru Sas):

Pe Instagram? Pe Facebook nu prea as da

26

Ok.Dă insta-ul

| ZappyTv69 a răspuns (pentru Sas):

Eqz_ale.

Nu am unde

| RAY a răspuns (pentru ZappyTv69):

Andreea bostanica în cheata

| ZappyTv69 a răspuns (pentru RAY):

Daa, mi-au dat 3 mesajlaughing block la toți, toți "timizii" care se iau de mine, nici nu caut relație, eu ii ajută să isi găsească, nu mă ofer euhappy

| RAY a răspuns (pentru ZappyTv69):

Și eu am avut vârstă voastră, e foarte puternica dorința sexuala la pubertate astfel ca sunt înnebuniți după sex, ca albinele după flori, de asta și multe fete înjură ca sau scârbit de ei

Pai cum ajuți?

27

| ZappyTv69 a răspuns (pentru RAY):

Eu nu am! Nu e cazul meu, depinde de persoana.

| GambleR40792 a răspuns (pentru Sas):

27 si niciodata prietena, singura ta solutie e sa te mai insoare parinti si nu glumesc deloc, crezi ce vrei, asculta aberatiile astora ca sunt inutile oricum

| Sas explică (pentru GambleR40792):

Am avut prietena

| GambleR40792 a răspuns (pentru Sas):

Lasa frate stai fara, fi fara griji, ai trecut de pasul asta, mai mergi la vagaboante si iti traiesti linistit asa viata, e vorba aia mare treaba barbatului e sa aduca banii in casa, femeie doar cu pzd in sus, n-ai sa gasesti tu una intelectuala care sa nu depinda de banii tai, sa stii de la mine, rare cazuri, nu multi au norocul asta

| Visereale a răspuns:

Chill bro, nu e nici o graba, crede-ma

| ClaudiuMotanul a răspuns:

"Timid", un cuvânt care îngroapă majoritatea tinerilor din ziua de azi deoarece sistemul online e precum o cusca pentru voi. Am observat ca ai zis ca nu ai unde ieși. Depinde și câți ani ai. Sfatul meu e sa fii tu însuți cu persoanele din jurul tău. Sa o lași mai ușor cu mediul online. Comunicarea fata în fata e cea mai buna.

| Sas explică (pentru ClaudiuMotanul):

Chiar nu am unde.Am 26