| Cyclades a întrebat:

Nu va ganditi la sex, ci la o prietenie normala care presupune iesiri in oras, excursii, jocuri de societate etc. Toti amicii mei au prietene si ies in cupluri, iar cei de care vrem noi sa ne apropiem sunt prea ocupati, au deja prieteni, nu sunt interesati etc. Deci cum am putea sa gasim 2-3 cupluri dispuse sa iasa in oras? Sa nu spuneti cursuri de dans, vecini sau serviciu. Tot ce am gasit este dedicat oamenilor singuri care vor sa formeze un cuplu, numai matrimoniale. Pentru ceilalti nimic. Asadar cum ne putem face noi prieteni? Avem 37 și respectiv 32 de ani, suntem persoane cu studii superioare, din Bucuresti, vesele, ieșim la teatru, terase, film, mergem în excursii. Oameni normali zic eu.

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Spuneti ca iesiti la teatru, terase, etc. Cred ca nu stiti cum sa va faceti prieteni. Este imposibil, plecand in excursie sa nu stii sa iti faci prieteni.Prietenie asa cum spui tu aici. Eu si sotia am prieteni din zone destul de indepartate ale tarii, mergand in excursii. Chiar vorbim des la telefon si ne vizitam, atunci cand exista posibilitatea.Prietenie in adevaratul sens al cuvantului. Poti posta pe Facebook ce ai postat si aici.Desi prietenii (amicii) se fac spontan.In anumite situatii.

2 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Dragostea mea isi face prieteni peste tot. Uneori ma intreb cum o face, chiar persoane mai in varsta si extrem de recunoscute profesional.

Ar trebui sa fiti mai capabili. Spui ca toti amicii tai au prietene si ies in cupluri, pai de ce nu ar iesi ei ca si cuplu cu voi? Ceva miroase. Sigur nu sunteti singuri intr-un oras mare?

De ce nu cautati un site online care organizeaza excursii? Si mergeti si voi intr-o excursie de cateva zeci de persoane, sigur se gasesc cupluri din capitala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda,pentru cineva cu facultate lasi de dorit cand vine vorba de cum scrii, si cat de clar o faci. Parerea mea, nu te supara.
Nu stiu ce sa zic, nu gasesti cupluri asa pe strada, sa le zici sa mearga cu tine in excursii.Incercati sa va faceti prieteni, pe orice site de socializare, sau daca iesiti pe unde iesiti, si daca acea persoana pe care v-ati facut o prieten/a, daca are pe cineva, o sa iesiti unde doriti happy O zi buna.