Probabil ca ai cativa anisori si nu-ti dai seama, dar mai tarziu vei avea nevoie si chiar o sa-ti doresti.
Eu am o sora dulce... si nu pot trai fara ea. (mai ales ma gandesc la faptul ca voi fi matusa )
Deci nu vrei sa ai frate sau sora! Crede-ma ca acest lucru nu depinde de tine, parintii tai hotarasc acest fapt. Timpul iti va schimba aceasta mentalitate si daca o sa se intample sa ai un fratior va fi foarte bine.
Eu am 5 frati+surori si ii ador ... da` nu inteleg de ce ne spui noua lucrul asta
Nu conteaza daca vrei tu. Conteaza daca vrea mama ta. Intreab-o si pe ea sa vezi ca am dreptate.
...mare pacat! Aceasta negatie pe care ne-ai supus-o atentiei denota o maaaare doza de egoism! Vrei sa fii numai tu, sa ti se cuvina tie tot, sa ti se ofere tie tot!
Interesante ar fi motivele pentru care ai ajuns sa nu-ti doresti un frate sau o sora, astfel vom pricepe ce trairi te apasa asa de tare!
Creioneaza-ne in cateva cuvinte acest tablou!
SI eu cand am auzit ca voi avea un frate sau o sora am ramas socata pentru ca ma gandeam ca voi fi data la o parte si ca nu ma vor mai iubi parintii, dar nu e deloc asa, ai sa vezi ca atunci cand vei avea il/o vei iubi mult de tot...