| Ankesenamon a întrebat:

Nu vreau sa mai adaug si eu inca o intrebare/marturisire penibila pe lista lunga insa chiar ma macina sa aflu si parerile voastre.
Am cunoscut un baiat in lunile anterioare si la inceput erau toate bune si frumoase pana cand ne-am hotarat amandoi sa punem cartile pe masa. El mi-a zis ca fosta din trecut are niste datorii la el si ca va scapa in scurt timp lucru care nici pana acum nu s-a rezolvat. Noi am incheiat discutiile de foarte multe ori insa de fiecare data s-a nimerit sa ne intalnim si sa ne "reluam relatia". Partea ciudata e ca atunci cand suntem impreuna e totul superb, ma tine de mana constant, nu poate sa stea departe efectiv laughing. Partea si mai ciudata e ca la cei 24 de ani ai lui este un IMATUR laughing si mereu cand incerc sa ii spun ca nu e in regula ce face imi zice numai "da da da iubita da" el nu stie sa intre in niste discutii, e paralel cu mine si cu ce incerc eu sa-i explic. In momentele cand suntem impreuna parca nu ne mai vine sa ne dezlipim unul de altul, eh..cand vine timpul sa ne "despartim" unul de celalalt, incepe sa ia distanta si sa vorbeasca la caterinca si fara niciun fel de atentie spre mine, lucru care ma deranjeaza si care il si spun si imi zice ca nu tin la glume desi ii tot repet ca numai intr o gluma o tine. Si cum spuneam, el inca nu a terminat relatia cu tipa respectiva deoarece chipurile nu i-a dat toata datoria, el va pleca din tara un timp sau poate mai mult timp..stiu ca il voi uita, adica nu e ca si cum ar fi prima oara cand rupem orice legatura, doar ca sunt confuza..sunt foarte confuza si nu pot sa-mi dau seama CE VREA DEFAPT?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu ai reusit pana in prezent te asigur ca nu va fi posibil nici in viitor. Este tipul de persoana inadaptabila si care nu poate fi convinsa niciodata ca este gresit modul in care intelege/interpreteaza el relatiile interumane.Este o lupta inutila ca si cea a lui Sancho Panza.

53 răspunsuri:
| Ankesenamon explică (pentru anonim_4396):

Mare vorba ce mi ai zis! numai ca nu stiu cum sa incetez cu atitudinea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ankesenamon):

Din pacate nu e ceva ce se poate invata de la altii. incearca incet incet sa nu mai fii persoana gata de ajutor pentru toata lumea, invata sa te gandesti mai mult la tine nu la altii.

| Mayar a răspuns:

Ala vrea de fapt sa fie cu fundul in doua luntre. Mai sunt destui baieti, gaseste-ti altul! Adica, cum sa fi cu unul care practic, NU TE RESPECTA?! Adica, ce.i asta?! Serios? Chiar mai stai cu unul ce nu te respecta si nu iti respecta opiniile?! Pai atunci ale cui opiniile lui mosu le respecta?!
DEci serios, gaseste-ti altul care e cumsecade si ca lumea, dar foloseste-ti creierul in judecarea oamenilor, a caracterelor, nu te hazarda chiar asa, n ute pripi, analizeaza!

| Ankesenamon explică (pentru Mayar):

Multumesc! Voi tine cont!

| Mayar a răspuns (pentru Ankesenamon):

Ma bucur! Esti tanara si frumoasa, sa nu mai te lasi calcata in picioare de el, ca acuma ma duc eu imediat de.i dau una dupa cap!

Ai zis ultimele 2 raspunsuri ca si cum m ai cunoaste dintotdeauna, multumesc..si da, mereu mi am propus sa nu mai fiu asa insa de fiecare data dau gres happy.o sa mai incerc pana o sa reusesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ankesenamon):

Vezi sa nu faci vreodata ceva ca Mayar gen" ca acuma ma duc eu imediat de.i dau una dupa cap! " e genul de fata care e tare in gura dar daca ii da una unui baiat are pretentii ca el sa stea ca prostul.

| Ankesenamon explică (pentru Mayar):

Hihi, iti multumesc din suflet! o sa ma intorc la el..cu spatele laughing de fiecare data cand voi avea ocazia, chiar daca imi calc "pe mine".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mayar):

Doamne fereste tu esti normala mai fata? numai prostii scoti pe gura in ultimele zile. ia spune-mi si daca ala iti da una inapoi de te lasa lata faci repede pe victima? esti feminista tipica secoului 21, tare in gura si repede sare cu palma dar cand si-o ia pe cocoasa fuge cu coada intre picioare si tipa cat poate ca barbatii sunt porci. doamne ce nivel de penibilitate ai ajuns

Eh haide, nu fi rautacios. e fata ca si mine si stie cat de nasol e ce mi se intampla mie..eu ii multumesc si va multumesc tuturor pentru raspunsuri, sfaturi si incurajari! nu ma asteptam.

| Mayar a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor

| Mayar a răspuns (pentru anonim_4396):

Hehe, pune.te tu numa cu mine, si o sa vezi ca nu fug. Mai ai multe de aflat...

anonim_4396

Mai eu nu sunt genul de baiat sa dea intr-o fata, oricat de mult si-ar meritao. dar nu pot zice la fel de restul de baieti. si oricat esti tu de tare in gura, si un baiat de 15 ani e mai puternic ca majoritatea feteleor asa ca lasa fitele astea ca nu ai pe cine prosti.

Gataa! incetati amandoi.

| Lawliet14 a răspuns:

Prietene, eu zic sa te calmezi! Se manifesta cum vrea, mie-mi place de ea. Daca ai citi-o, ai intelege...

| Mayar a răspuns (pentru Lawliet14):

big grin

anonim_4396

Si daca opiniile ei chiar nu merita respectate? Ca mai sunt si prosti pe planeta, cam 90%... Majoritatea oamenilor chiar ar trebui sa caute pe cineva care nu le respecta parerile.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Mayar):

Sunt pe ignore la el. laughing

| Mayar a răspuns (pentru Lawliet14):

Mai nou, toti dau ignore... Mda...

| Amegadaisuki a răspuns:

O iubeste mai mult pe cea lalta si este obisnuit sa stea cu tine adica esti ca o, obisnuinta care scapi greu de ea laughing)

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ce intelegi tu prin imatur?

| Ankesenamon explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

E ca un copil, incapabil sa poarte o discutie matura si serioasa, incapabil sa si asume niste lucruri care si le ar asuma in mod normal un barbat de 24 de ani, incapabil sa respecte persoana de langa el, incapabil sa fie decent, el nu cunoaste termenul asta, cunoaste doar termenul de vulgaritate, nesimtire si da dovada pe zi ce trece de proasta crestere; el nu stie sa fie elegant si nu in vestimentatie ci in vocabular si gesturi, si lista continua...de exemplu ieri mi a propus sa ne mutam impreuna pentru ca el are nevoie de calcat, spalat, mancare etc dar el nu face nimic sa mi castige macar increderea atat mie cat si familiei mele, pentru ca el efectiv imi cere sa renunt la niste lucruri,.el vrea direct gata ne mutam ne pana mea si aia e.a si sa nu uit ca el nu poate sa faca toate astea, pentru ca el nu stie "eu nu pot, nu stiu sa fac astea" eh, eu consider ca e capitol incheiat happy daca nu sun eu, el nici atat..nu stiu cum sa ti l zugravesc, oricum intr un cuvant PENIBIL!

| Ankesenamon explică (pentru Amegadaisuki):

Nici macar obisnuinta nu e, cat despre ea, nu stiu ce sa zic vis a vis de iubire, el nu cunoaste termenul asta laughing in primul rand ca nici eu nu pot sa inteleg cum poate femeia aia sa reziste langa asa ceva, langa un om care are un vocabular infect si un comportament pe masura; eu chiar am crezut ca il pot schimba si da, imi asum greseala ca am mai continuat sa stau la discutii cu omul asta dupa ce am aflat de "fosta" chiar daca el mi a zis ca are o datorie la el si asa mai departe... VRAJEALA! in fine..capitol incheiat..mortii cu mortii, vii cu vii.