Vezi ce talente ai, cauta ss le pui cât mai bine invaloare pentru a câștiga bani, lucrează doua norma dacă e cazul, cumpăra o mașină și un apartament măcar în rate, apoi cauta o soție.
Apreciez raspunsurile pe care le dati, dat fiind faptul ca sunteti crestina.
Eu de asemenea locuiesc intr-o familie de crestini, fratele meu si sora mea s-au casatorit, eu probabil voi ramane singur.
Nu fiindca nu pot, ci ca am niste principii si nu pot sa le incalc, nu pot accepta sa fiu cu o tipa care se uita la alte lucruri inainte sa se uite la mine.
Poate Dumnezeu se va gandii si la mine, nu stiu.
Peste 30 )) pai si alea au iesit ca tine, la misto. Speed dating. Mi se pare normal sa nu gasesti iubirea vietii dupa 2 mesaje si o cafea
Te invidiez ca ai atata timp liber
De muncit muncesti macar?
Muncesc ce e drept de cateva luni.
Peste 30, in decurs de 2 ani Si istoria acestor intalniri e complicata, da pana la urma cam ai dreptate, eu am iesit cu ele de pe applicatii de intalniri, fiindca nu mai stiu locuri unde sa intalnesti, nu fac parte din nici o comunitate, tabara, sau club sportiv, sa pot cunoaste in felul acesta.
Aspectul fizic este cel mai important lucru, atracția fizică nu are legatura cu ce ai tu material, deși investestete in aspectul tau fizic
Normal că există. Ce crezi că miliardele de oameni care au o relație, sunt căsătoriți, au o familie etc, toți stau din interes împreună?
Asta cred in momentul de fata, ca toate femeile sunt pe interes, ma refer aici la o femeie sa arate decent, nu ultimele rebuturi de 100 kg.
Deci, eu cred ca toate femeile se indragostesc de un barbat fie de lucruri materiale, fie ca sunt satisfacute sexual, iar apoi il mint '' te iubesc'' nici de cum nu il iubesc pe el ca persoana.
Asta e, poate o sa-mi schimb parerea daca cunosc o tipa diferita.
Daca spui tuuuuu!
Concluzii din frustrari personale.
Nu ai devenit persoana potrivită, ca să meriți o potrivire.
În relații trebuie să îți faci temele, să atingi măcar media. Nu aștepți cu tălpile în sus, să vină o fată (frumoasă și deșteaptă, bineînțeles), să îți facă zile frumoase.
Dragostea nu sare de nicăieri și nici nu ține prea mult, dar atunci când ești gagiul potrivit, se îndrăgostește câte una de tine, iar câteva luni plutești.
După lunile alea, tine doar de capacitatea voastră de a vă adapta unul cu celalalt, pentru o relație de lungă durată. Și da, foarte multe chizde te vor lăsa pentru unul cu bani sau măcar cu aparențe/stil de viață mai furtunos
Nu pierzi nimic, alea trebuie fugărite cât mai repede.
Acum mai e ideea ca nici nu ma cunosti sa poti sa-ti faci o parere mai ampla.
Dar, da ai dreptate, si sunt constient ca ele imediat te pot insela daca dau de altul mai sus ca tine.
Sti care e partea buna? si eu pot face la fel, adica nu inseamna ca noi barbatii nu avem optiuni, in orice caz, trebuie sa fi o persoana foarte lasa sa inseli fara sa spui ce te deranjeaza.
Din ce am vazut multe inseala si in context sexual, am iesit si cu o tipa casatorita printre astea ))) avea sot, era frustrata ca termina foarte rapit si nu se poate satisface, si...a gasit persoana potrivita, eu, glumesc, nu a gasit-o, pe atunci aveam 0 experienta.
Femeile alea înșeală din pofta de aventură și nimfomanie. Mereu se vor plânge de soțul/iubitul înșelat, dar adevărul este că a fost cea mai bună alegere la care a avut acces.
Dacă încerci să o scoți din relația aia, va lupta pentru ea cu orice preț. Am experiență și eu
Sunt doar kurwe, căsniciile lor sunt chiar ok, dar le mănâncă păsărica și vor prospături.
La fel cum unii bărbați nu se pot abține de la a fouthe toate terminatele, indiferent cât își iubesc și apreciază nevasta.
Unii nu pot să depășească condiția de animal cu instincte.
Exista dar placutul asta e un cumul de calitati pe care trebuie sa le bifezi in ochii oricareia, in primul rand aspectul fizic "grabeste" atractia, pe langa aspect ar mai fi felul tau de a fi, adica personalitatea, inteligenta, etc. Cine te place o va face involuntar pentru ca se va simti atrasa de tine indiferent de cati bani ai in cont, asta daca nu e vreo fripturista.
Normal ca exista, dar acum depinde si de tine ce femeie vrei sa te iubeasca pe tine pentru felul cum arati
Daca tu nu esti un tip atragator, dar ai pretentia la femei frumoase, nu te astepta ca o sa fii iubit de o femeie asa.
Pe de alta parte, trebuie sa atragi o femeie, iar tu sa stii ca acea femeie este atrasa de tine.Asa oricine poate sa stea cu tine, sa spuna vai ce te mai iubesc, la nebunie dar sa nu fie asa.
Ok spui ca nu ai de nici unele, nici la sex nu le multumesti, ce sa zic cam naspa.
Chair daca o femeie este atrasa de tine, asta in prim a faza, urmeaza si alte criterii ce face ca o femeie sa te indregeasca si iubeasca.
Degeaba atragi tu femeiule cu fizicu, daca cine ajungi in pat esti praf scuze, exager zi si nitel sa poti intelege ce spun.
Atit barbatii cit si femeile au anumite nevoi, sexuale, sau de alte natura, cit si cum sa fie pipaite, mingiiate etc, si daca nu gasesc asta la tine, normal ca va cauta in alta parte.
Dar ca idee totdeauna p[rimul pas este atractia fizica, cum arati, daca esti atrasa si ea este atrasa de tine, fara atractie fizica nu mai este nimic, nu poti trece la urmatorii pasi, nu poti cunoaste o partenera cum este mai departe, pentru ca ori tu opri ea va pleca.
Asa cum tu nu stai cu o fata care nu te atrage, nici femeile nu stau asa cu barbati.
Sau femeile pot sa stea daca tipul are malai destul, asa cum ai spus ca unele se departau cand auzeau ca ni ai macar casa.
Sint si femei care is materialiste, dar sunt femei care nu-s, nu toti masculi is milionari sau situatie buna, cei mai multi is de astia saraci nu?
Asa si ce, astia saraci nu au femei?
Cind spun atractie nu ma refer la faptul gata sa fii frumos, si un barbat mai putin frumos poate sa fie atragator, ceva anume ce ai tu sau un barbat, atrage femele.
Dar cum am spus, depinde si pe cine atragi tu, poate ca alea ces agtrase de tine, nu le placi tu iar ajungem nicaeri, dar nu poti spune ca nu ar fi femei care sa fie atrase de tine sau care sa nu te iubeasca, doar ca nu le vrei tu pe alea.
Este corect in unele aspecte ce ai spus, dar atentie: la marime chiar am primit complimente, ca sa intelegi, nu o am mica!
Ca nu am experienta, asta s-ar fi putut invata impreuna, nu e vina mea ca ele gandesc superficial si nu au rabdare, e clar ca criteriu lor e experienta sexuala, deci cauta un tip care sa fi avut relatii, pai asta mi se pare foarte dubios.
Ce atrag eu, pai e foarte discutabil, nici eu nu stiu exact ce femei atrag, am iesit cu multe tipologii, in general tipe mai inteligente sa spun asa: am iesit si cu studente la medicina, am iesit si cu avocate, etc dar si cu din astea care nu stiau ce vor de la viata
Ideea este ca toate au apreciat ca au ce vorbi cu mine, dar ca sa-ti spun sincer, pe toate le-am cunoscut de pe applicati de intalniri cum ar fi Tinder, din viata reala nu am avut unde sa ma duc sa cunosc, deci cam asta a fost situatia.
De urat, nu cred ca sunt urat, fiindca unele tipe au vrut sa continuam, pentru a 2-oara la date. fie la ele acasa, fie sa mai iesim, dar in general totul s-a oprit ca nu am un statu, si experienta sexuala( dar aici e discutabil, orice femeie normala la cap, si-ar fi dat seama ca din prima nu iese niciodata cum trebuie, si oricum, daca m-ar fi placut, m-ar fi invatat si ea ) Oricum, nu as satisface o femeie daca stiu ca ea nu arata nici un interes si sta ca lemnu, ori e reciproc, ori nu merge asa...
În primul rand iubirea vieții nu o gasesti asa, pe în site de dating și faci familie după doua întâlniri.Chiar sunt foarte curioasa ce femei nu își găsesc un partener, dacă nu are o problema anume sau nu urmăresc ceva? Parerea mea e ca doar atunci cauți mai ales ca femeie pe site-uri de genul (exceptând copilele ce se joaca de curiozitate) când ai o problema și nu gasesti nici cum pe cineva sa te accepte, sau urmărești ceva, cauți un tipar anume pe care nu îl întâlnești sau nu ști de unde sa îl iei.Asa ca trebuia sa te aștepți la a fi dezamăgit.
Dar da, mai sunt femei ce te iau după ceia ce ești, cum este etc.Doar ca vezi tu,și aici e cu dus și întors. Poate pur și simplu o femeie vrea sa ia un bărbat descris mai sus, dar nu ești tu genul ei. Poate ii place nasul rendom al cuiva indiferent cât e de frumos sau strâmb, dar nu ii place al tău. Poate sa placa un bărbat timid, dar sa ii placa cum abordează el timiditatea nu tu. Spre exemplu sa fie timid în societate, dar când are interacțiune cu tine sa te poți deschide.Sau invers, ca sunt fel și fel de femei.
Acum nu vreau sa te dezamăgesc.Dar din 30 de femei sau câte ii fi cunoscut tu de-a lungul timpului nu or fi având toate defecte doar tu sa fi perfect.O problemuta acolo tot ai.
Plus ca da, nah, în ziua de azi la o vârstă mai maricica (24/25+) ca toate se așteaptă sa ai un permis și o mașină acolo cu care sa te deplasezi sa fie mai ușoară viata, sa mai ieșiți din și în oraș, sa o poți fugari pana la spital dacă doamne ferește, sa poți ajunge mai repede la ea etc.Sau sa fi independent financiar și sa nu stai cu părinții.
Mai ales la doua varianta, femeile ce deja au trecut de 20 de ani se gândesc la stabilitate, la familie, la un cămin. Daca pe tine nu te simți capabil sa faci asta sau sa le ajuți și sa faceți împreună normal ca dau înapoi.Acum nu ma refer sa ai nu știu cati bani sau mașini de fițe,dar te gândești ca majoritatea femeilor nu au un salariu stralucit (cele de rand),plus ca, cu timpul mai fac un copil/doi și sunt nevoite sa nu muncească, sa nu procure, dacă nici tu nu poți sa oferi când ea nu poate ce ați făcut.
În fine, ideea e sa încerci sa nu mai fi axat asa tare pe o relatie și sa cauți una doar atunci când te-ai lămurit de tine și te-ai analizat suficient încât sa poți sa analizezi la rândul tău și pe alții.
Interesant ce ai spus!
Uite legat de ce ce ai spus aici ''nu or fi având toate defecte doar tu sa fi perfect.O problemuta acolo tot ai''
Da, recunosc ca uneori am gresit si eu, nu sunt perfect, insa din pacate, multe erau fixiste, efectiv daca vedeau ca ai facut o greseala cat de minora o fi ea, imediat tresareau.
Multe cautau barbatul perfect, ca sa vezi ce gandire, mi-a zis o tipa de 30+ ''barbatul nu are voie sa planga sau sa se planga'' tipa asta, cauta pe cineva si bun la pat dar si cu bani .
Legat de ce ai zis aici ''Daca pe tine nu te simți capabil''
Problema este ca nici macar nu am dat multe detalii, ele nu stiau cati bani castig, nu stiau daca am permis sau nu, pur si simplu au gandit superficial multe din ele, nici macar nu au fost interesate sa aflu cu ce ma ocup, ce planrui de viitor am, etc. Si ca sa-ti dau un exemplu, ce asteptari mari aveaa o tipa" voia sa o i au cu masina de acasa, sa o si duc acasa, si sa-i platesc si nota, in conditiile in care era mai mare decat mine cu 8 ani!
Unei alte tipe nu i-a convenit ca nu locuiesc singur, dar ea locuia, pai de ce gandirea asta superficiala, puteam sa ne mutam impreuna daca dorea.
Si legat de permis, da este adevarat, o sa iau si eu permisul, dar la ce ma va ajuta? Dar oricum sunt atatea femei care conduc, nu e ca si cum doar eu ar trebui sa conduc masina, dar o sa o fac, sa dovedesc ca pot!
Eu zic ca aceste principii pe care le-au avut multe din tipele de care am dat, nu ar trebui tolerate de un barbat normal.
Insa aceste femei nu merita atentie, si nu primeste atentie de la un barbat de calitate, dar iata ca sunt atatia disperati in lumea asta.
Trebuie sa-ti marturiesc ca eu ca si fizic, sunt validat de femei, am primit complimente, la principii la fel, multe au apreciat cum gandesc, Pertotal nu a fost greseala mea, practic aveau ele asteptari prea mari, trebuie in viitor sa intuiesc daca o femeie urmareste si cauta pe cineva cu bani, sa nu mai pierd timpul, in orice caz nu-mi pare normal sa te uiti doar dupa aceste aspecte materiale, pana la urma poti evolua impreuna.
Ma bucur ca ești sigur pe tine, e ok asa, dar trebuie sa înțelegi și ca un pic de modestie nu strica.
Poate chiar nu ai fost pe placul fizic al cuiva, si atunci ti-a cautat nod în papura din start.La altele poate nu le-a plăcut stilul tău vestimentar și atunci au tras concluzia deja legat de ce ai sau nu.
Plus ca acum nu știu daca ti-au zis din start vreau aia si aia,sau a-ți început o conversatie pe tema x pe care a-ti dezmabtut-o. Spre exemplu, eu nu cred ca te vezi cu mine, și după ce ne așezăm la masa îți spun "auzi, azi am venit asa da mâine vi după mine cu mașina, ma duci la restaurant sa manac ce vreau și prind iar tu plătești nota". Probabil discuția a fost "tu cum consideri ca ar trebui sa decurgă întâlnirea?" iar ea sa spună ca i-ar plăcea sa vine bărbatul după ea, sa o scoată la o cine etc. Ceia ce nu e anormal.
Știu ca e egalitate, dar asta nu înseamnă că nu mai trebuie sa fi domn.Adica dacă stai intr-un oraș mare spre exemplu, e super ok sa vina iubitul după tine cu mașina ca să nu te mai aglomerezi tu în trafic, sau sa dai tu ocoale pe la peco.Si asta nu neapărat materialism, ca după ce faci tu asta o data de doua ori și vede femeia ca ești un om ok, și ea la rândul i va face gesturi pentru tine.
La fel și cu făcutul cinstei. Daca mergi la cafenea, nu cade cerul pe tine dacă spui ca plătești tu aia 5 lei cât e cafeaua.In fond dacă nu ai atât de o cafea,cum doamne vrei sa iti întemeieze o relatie? În fine, si o data ce tu faci gestul asta și ea dacă e o fata ok și nu materialista va face cinste la rândul ei, sau îți va face câte o surpriza, un cadou, și asa îți dai și tu seama dacă este axata pe bani sau nu.
Acuma ti-am zis, nu vreau sa te superi pe mine, dar în ziua de azi foarte mulți barbati au devenit foarte comozi și sensibili.Acum tot mai mulți așteptări ca femeia sa accepte sa stea cu mamica voastră ca va e la voi mai comod asa, ca să ii fi-ti aproape și sa nu plătiți chirie, tot mai mulți va feriți de anumite munci (deși poate altele nu vi le permiteți ca nu aveți o calificare) dar vreți sa faceți afaceri și investiții, vreți ca femeia sa facă sa dreagă dar nu prea e ok.Adica puteți avea egalitate în drepturi, în cheltuieli în tot, dar ca bărbat trebuie sa lași asta de la sine nu sa ii ceri bani de motorina cum spunea una pe aici ca de la a doua întâlnire ala a zis către ea ca dacă vrea sa se mai vadă sa ii de-a bani de motorina.Da ce suntem aici, pe centura? Sa iti cer bani dacă merg pana la tine, sau dacă vi pana la mine?
Cred ca ar trebui sa îți stabilești anumite lucuri în viata, sa fi pregătit din mai multe puncte de vedere și după sa vezi cine ce merita.Asa e corect.
Ca și eu ca femeie îmi procur un venit, știu sa fac mâncare, curățenie, cum sa ma comport cu un bărbat etc și vin la pachet cu toate astea și "probez" sa vad cine le merita.Nu vin și spun "aa pai mie dă-mi bani,fa-mi mancare etc, ca nu te iau sa iti ofer eu chestiile astea".Ba da, vin la pachet cu lucurile astea iar dacă eu fac o treaba pentru tine sau știu sa fac o treba pentru tine și meriți, foarte bine, putem avea o relație frumoasa prin care ne oferim unul altuia lucuri. Daca nu, îmi iau calitățile și modul în care ma descurc și caut în alta parte.
Citeste si ultimele comentarii pe care le am spus, mai jos, tipei.
Da este adevarat, poate banii e un criteriu important in general, dar crezi tu ca 30 de tipe se uita numai la bani? Tine cont ca am iesit si cu tipe cu bani, chiar cu 10 ani mai mari ca mine.
Si da, mi se pare anormal sa iei o tipa cu masina, care sta la 10 min distanta de locatia respectiva+ ca repet, era mai mare ca mine cu 8 ani, era si realizata.
Dar da, inteleg ce spui, ca mai trebuie sa fi si domn! Eu sunt! Cu cine merita, nu stiu daca intelegi.
Nu cred ca e un criteriu important sa ai bani mulți.Si ar fi ok sa nu ne axam pe asta sau sa nu credem ca dacă o femeie vrea ca viitorul ei soț sa aibă o stabilitate financiare e materialista.Ca nici tu ca bărbat dacă vrei sa mai mananci acasa o cioba de placere sau pentru economisit și vrei ca soția ta sa o facă, nu înseamnă că o vrei sluga.Ci vrei sa mănânci de la ea, sa îți facă ceva cu drag, sa economisiți bani pe care ii aruncați în vânt la restaurante.Asta e ideea și cu stabilitatea financiara, nu sa ai nu știu cate mii de euro pe luna.
Nu am spus ca 30 de tipe de uita numai la bani.Am luat prin eliminare bani,aspectul, gândirea etc, ce ar putea vedea sau nu vedea greșit la tine.
De asta am spus și de felul tău de a fi, și de bani, și de aspect sau îmbrăcăminte.Plus ca am mai spus ceva ce nu ai luat în calcul. Faptul ca, daca jumate cel puțin din persoanele respective au fost agățate pe site-uri de dating și pe rețelele de socializare la "caut partener" nu ai cum sa te aștepți sa dai peste o persoana fără dichis.
Aa da, și nu prea contează vârstă.Ca dacă e cu 8 ani mai mare decat tine nu înseamnă că trebuie să te întrețină sau sa îți facă cinste, ca nu e sora ta, tu te-ai dus la întâlnire pentru o relatie și implicit pentru egalitate cum spui.La ea e greșit sa vrea sa ii plătești o cafea și și inegal, dar tu ca spui ca ea e mai mare și ar trebui sa plătească consumația nu e greșit.Plus ca deh, trebuie sa ți cont ca ban la ban trage și dacă ea are nu prea o sa accepte sa ia pe cineva în întreținere.Va vrea pe cineva de teapa ei.
Ai fost cu peste 30 de femei si zici ca sunt pe interes?
nu crezi ca problema e la tine?
Problema poate fi si la mine, si eu am facut greseli.
Dar in general e la mine ''problema'' fiindca sunt un om corect, probabil majoritatea femeilor nu sunt, si s-a dovedit, nu stau sa detaliez, dar absolut toate au fost oportuniste, nici una nu a acceptat principiile de bun simt.
Daca erau oportuniste nu ieseau cu tine, se uitau prima data daca ai poza cu bmw nu pierdeau timp
Exista dar depinde ce alte calități ai. Dacă ai multe minusuri financiar dar și ca om nu compensezi cu alte lucruri e mai greu sa găsești pe cineva care sa te admire, iubească. Dacă ești un om bun, sufletist dar sa se vadă asta nu asa ca te consideri tu, dacă ești isteț și plăcut la vorba eu cred ca poți cuceri orice fata chiar dacă nu ai casa, mașina. Fata de care zici tu, nu a încercat sa te cunoască destul s-a axat pe ce avea ea nevoie.
Crede ma ca tot ce ai spus, le am.
Sunt amuzant, sarmant, placut la aspect, unele au spus ca sunt adorabil cand zic cate o gafa, si ma intimidam, am f multe calitati, nu ca o zic eu, ci dupa parerea femeilor. Si totusi nu a dorit nimeni sa continue cu mine....de ce? O fi blestem? Fac si eu greseli, iti dai seama, dar e normal ca femeile sa fie asa superficiale? Sa nu aiba pic de rabdare cu mine?
Oke, nu iese sexu din prjma, dar iese din a 2, din a 3. Nu! De la prima pardita multe m au refuzat ca nu am experienta.
Iar daca crezi ca nu am ce trebuie intre pantaloni, sunt dotat si tot nu e ca ma laud, e dupa parerea fetelor
Inteligenta si diversitate in gandire, vestimentatie interesanta ( fiind artist stiu sa combin hainele) sunt pasionat de moda, am mai adaugat si aceste calitati
Repet, nu ma laud, iti spun ca sa intelegi ca am multe calitati si totusi femeile m au refuzat pebtru ca n am bani sau ca nu am experienta sexuala, cam la acestea 2 se rezumau.
Experienta sexuala sau mai precis lipsa ei se vede probabil în anumite stângacii sau timiditate și da este un motiv de respingere, de neactractivitate asta la fete mai tinere ca tine, cred ca dacă te axezi pe femei mai mari de vârstă ta s-ar putea sa nu conteze
Nu e neaaprat, depinde. Uneori am fost timid, pana ce mi s-a dat 2 pahare de vin, si apoi conteaza cum te face sa te simti femeia, daca iti trasmite vibe-ul acela frumos, si te face sa iti de-a incredere in tine, sa nu mai ai retineri.
Unele au stiut asta, nu au fugit neeaprat de aspectul asta.
N-ar strica putina modestie. Ai pus intrebari destul de imbecile pe aici de-a lungul timpului. Poate in realitate esti altfel, dar iarta-ma, inteligenta e departe de tine pe contul asta de TPU. Si esti vizibil misogin. Ai multe red flags de care probabil nu esti constient.
Poate nu prea pari cu inițiativa, sau poate pari prea doritor. Când îți dorești un lucru și vrei sa faci impresie buna, dacă se vede ca te forțezi sau pari ușor fals, toate astea duc la respingere. Nu e de ajuns sa ieși la întâlniri cu tot felul de fete de pe online. Ar trebui sa cunoști fete în mediul social real, sa vina natural nu forțat. Dacă ești singuratic sau nu ai activități, preocupari reale, hobby-uri ar putea fi o problema și asta. Cheia e sa fi natural sa nu încerci sa impresionezi dar nici sa scoți în fata minusurile
Nu prea i au initiativa, normal.
Nu imi dau interesul decat daca vad in tipa respectiva un interes profund.
In fine, ce zici tu e pertinent, insa eu nici nu vreau sa impresionez, vreau sa ma placa asa cum sunt in primul rand, apoi pot impresiona dar fara sa vreau, fetele, vorbind cu mine, si au dat seama ca discuta cu cineva diferit.
Cand am cunoscut o tipa in club, am stat 30 min afara cu ea sa vorbim, era de la medicina, si nu se astepta sa vorbeasca atat cu mine, despre coronavirus, etc, uite, asta a fost o impresionare naturala, dupa cateva ore tipa ma chemase la ea acasa, din pacate..cauta doar o aventura, asta e altceva. Dar am creat atractie in felul asta.
Ti am spus asta, fiindca in mare parte stiu cum sa ma comport.
Din pacate problema raman banii si faptul ca nu i au initiativa, dar acum nu stiu la ce te referi, la sex sau in viata de zi cu zi?
De ex: Pasii pe care-i fac eu sunt asa: eu dau primul mesaj, eu chem afara primul, apoi mai departe nu mai preiau, trebuie sa aflu daca tipa e interesata de mine.
Ce parere ai?
Procedezi bine, dar totuși nu cred ca partea financiara este un minus atât de grav, sunt și băieți care au parte de fete care le plătesc consumația sau chiar sprijin financiar. Tu bănuiesc ca te descurci, te întreții singur, nu este un lucru grav ca nu ai proprietăți, sunt mulți în situația asta și totuși nu întâmpină dificultăți.
Ai scris - Ma-ta e la produs si se imbraca ca alea din pozr bah lab agiule!
Te blochez ca să nu mai văd ce scrii.
Atata poti, ce sa faci
Trebuia să citești ce am scris până să îl blochez pe ăla.
Mai bine citeai ce am scris.
Vezi că ăla pe care l-am blocat a șters jignirea. Din cauza lui am modificat tot ce ți-am răspuns.
Să nu mai ceri sfaturi pe site TPU că apar deștepți ca ăla care spune și a șters - Ma-ta e la produs si se imbraca ca alea din pozr bah lab agiule!
Da, bineinteles ca exista. Nu toate se ataseaza pentru resursele materiale pe care le pot obtine, sunt destule tipe care se ataseaza de tipi care le atrag.
Daca esti neinteresant, neatragator, lipsit de resurse, duci o viata neinteresanta, nu ai abilitati care o fac sa se simta deosebit, o sa fie greu sa atragi tipe decente.
Dar multe din astea pot fi atinse daca depui efort. Si tipele vor veni dupa aia.
Am atras numai tipe inteligente cu un iq ridicat, doctore, avocate, am iesit si cu 2 actrite...
Din pacate nu se leaga nimic, desii atrag mult, si cand merg la petreceri, tipele imi zambesc, totul e oke.
Nu stiu ce blochaje am, e clar ca ceva nu merge.
Si da, nu am experienta, de ce sa fie o problema exp sexuala? chiar toate femeile se uita numai dupa asta?
Iar la dotare, am mai spus, sunt foarte oke din punctul asta de vedere.
Alea nu sunt femei. Femei sunt in jur de maxim 10% din reprezentantele sexului feminin. Tu ai dat peste rapandule si vagaboande. Daca vrei sa gasesti ceva de calitate nu le cauta prin carciuni, cluburi sau strada (stii genul alea de proaste de vorbesc tare, rad de deget etc).
Mergi pe la biblioteci, galerii de arta, etc. Acolo nu vin jegurile ca nu se ''rade'' ca proasta in targ. Apropie-te de prima pe care o gasesti acolo si ai sa vezi ca poti lega o conversatie sigur daca nu esti tembel.
Chiar face sens ce spui! o sa incerc sa gasesc pe cineva cu care sa merg la o biblioteca ceva, sau la galerii de arta, fiindca mie chiar imi place arta, desenez de mic. poate o sa aprecieze asta.
Femeile de care spui tu foarte inteligente nu le găsești pe internet.
Mai bine caută una să te placă așa cum ești.
Daca o fata merge in biblioteci, galerii de arta nu are cum sa petreaca in club pentru ca pur si simplu nu are asa anturaj de tantaloaice, betive si vagaboande prezente in acele spelunci.
Alea sunt oi nu femei.
Caută una mai modestă
Sincer să-ți zic, nu ai găsit-o pe cea potrivită, din 98% de femei care sunt doar pe interes și caută o stabilitate financiară alături de o persoană, mai sunt cele din 2% care te-ar accepta doar din dragoste.
Cu siguranță nu ai găsit persoana potrivită
Și atunci când dai de persoana potrivită vă puteți realiza împreună financiar