Sa te prefaci ca nu este acolo. Alta solutie, daca zici ca este inevitabil, imi pare rau dar nu este.
Problema este că nu prea cunoaștem situația, acek context inevitabil.
Dacă de exemplu te duci cu un grup în oraș și acolo se petrece inevitabilul, atunci situația nu este chiar inevitabilă. În acest caz refuzi să ieși în oraș cu acel grup ca să eviți situația neplăcută. Pentru că vei fi mai fericită dacă nu vei ieși cu acel grup decât să îți strici toată bucuria zilei din pricina "inevitabilului".
Dar dacă te duci la muncă, atunci te gândești cum să îți schimbi locul de muncă, nu mai înainte de a-i face cunoscută și directorului această situație.
Eu am un obicei ca în fiecare dimineață să cer ajutorul lui Dumnezeu pentru ziua respectivă, și să-I mulțumesc pentru ajutorul care mi-l va da. Și tu poți face la fel.
Oamenii răi sunt stăpâniți de duhurile rele, adică de îngerii răi, chiar ei au o viață normală. Dar dacă vei trăi plăcut înaintea lui Dumnezeu, tot îngerii răi nu ar putea să se atingă de tine.
Să nu urăști persoana respectivă, pentru ca să nu îți strici tu caracterul. Poate că mai există în ea o posibilă îndreptare. Și chiar dacă nu ar mai exista posibilitatea ca să scape din conducerea îngerilor răi, să nu uiți că și Domnul Hristos S-a rugat pentru cei care Îl răstigneau.
Are dreptate anonimg, ca să putem să te ajutăm dă-ne mai mai multe detalii, adică în ce context te întâlnești cu aceea persoană