| Athenaaa a întrebat:

Nuj ce sa fac ..Decand mama are un serviciu nou nu ma mai bagă in seama am 13 ani apropo e foarte nervoasa și se comporta urat.Am încercat sa vorbesc cu da dar degeaba. Începe sa înjure sau tipe la mn..Nu ma bate dar îmi este frica de ea..As vrea doar sa stea cu mine ce sa fac ținând cont ca nu ma asculta și când vreau sa vorbesc cu ea e in zadar.

Răspuns Câştigător
| Viviannnnnna a răspuns:

Stiu cum e, daca ai incercat sa vorbesti cu ea si nu te a luat in seama nu ti ramane decat sa i faci pe plac si sa i spui "da, ai dreptate, scuza ma" si o sa vezi ca incet incet isi va schimba temperamentul, o sa cresti si o s o intelegi...lucru nou stres, intretinerea ta. nu este usor ♥️ Nu pune la suflet gaseste ti o ocupatie si da i o mana de ajutor in casa insa nu i reprosa nimic. Este mama ta te iubeste chiar daca e nervoasa si stresata

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Du-te la bunica ta sau alta ruda o perioada ca sa simta putin gustul vietii fara tine si de fiecare data cand se poarta asa pleaca.

| Athenaaa explică (pentru Adry05):

Nu am bunici și nu am unde sa plec.

| D3I3 a răspuns:

O face pentru tine, muncește ca să-ți asigure o viață bună și încă tu mai ai pretenții. Ajut-o emoțional, gen să faci curat în camera ta ( mai bine în toată casa ) și va fi fericită. Să-i faci cina/dejunul. Să te oferi să o ajuți la treburi casnice.