| Vvalli a întrebat:

Numele meu este Valentin!
Vin si eu cu o intrebare!
Ma aflam in Anglia cu prietena mea iar ea m-a parasit fugind cu un barbat albanez!
Am avut o relatie spun eu ok,locuind impreuna, ne cunosteam părinții, o relatie de 4 ani!
Bărbatul se ocupa cu droguri in Anglia!
Credeti ca o sa fie bine langa el?
Poate sa se întoarcă la mine inapoi?
Multumesc!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Era curvà cand a fugit cu ala, nu se va intoarce poti sa le zici la parinti ca a luat calea cea proasta cu traficantul ba chiar daca ii stii numele complet al individului fa reclamatie la politie si vei vedea cum ramane pe drumuri pentru ca va fi arestat

| Adry05 a răspuns:

Si daca se intoarce tu ai fi suficient de prostanac s-o mai primesti?
Cel mai probabil o sa se intoarca cand o sa inceapa ala s-o agresze sau sa o bage prin medii super dubioase

| darrio2007 a răspuns:

Daca ea a fugit cu el inseamna ca ii place acel tip de viata. In locul tau nu m-ar mai interesa viata ei nici cat negru sub unghie.

| Freya1 a răspuns:

Din cate stiu albanezi sunt pe locul 1 la criminalitate si infracțiuni, deci nu are cum sa ii fie bine langa el.Probabil după ce nu ii va merge cu drogurile (sau daca nu s-a intamplat deja) o va duce la prostitutie deci bine nu are cum sa ii fie.
Eu cred ca si daca se întoarce ar fi bine sa nu o mai iei inapoi pentru ca albanezi nu se joacă si iti vei face probleme mari.In cel mai rau caz daca are necazuri poti sa o ajuți informăndui familia încă de pe acum ca sa băgat în rahat si sa stie de ea înainte de a păți ceva. Daca a plecat cu altul clar nu te mai iubeste asta in prima faza, in a doua fază cred ca pe viitor cand iti vei face o nouă relație ar fi bine sa iti bagi mai mult in seama femeia si sa comunicații sa stiti ce nu merge si sa rezolvați.

| Sn4k3 a răspuns:

Normal ca o sa fie bine langa el daca se ocupa cu droguri. Probabil o sa se intoarca batuta sau in sevraj ceva, stai linistit.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Sa inteleg ca ei ii plac baietii rai ii place viata la maxim atunci o sa vada ea mai incolo cand lupul isi arata coltii si o sa ii faca felul, proasta habar nu are cu ce fel de om s-a luat. Cred ca e ultima zi in care ai vazut-o in viata pun pariu ca albanezul i-a facut felul si cadavrul ei zace printr-o padure pe undeva, proasta nu stie ca albanezii nu stiu de gluma si nici nu iarta cand vine vorba de relatii de orice fel.

Continua sa cauti o fata cu care sa te intelegi chiar daca unele te vor insela s-au vor pleca la parinti tu continua sa cauti ca daca renunti o sa ramai singur.

Daca cu ea nu a mers treci la urmatoarea si daca povestea se repeta la fel treci la urmataorea si tot asa pana iti gasesti una ca lumea, nu renunta fi tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fugit la mai rau.
Iti dai seama ca nu.
SI in ce anturaj de oameni se invarte ala.
O baga la produs daca-i ia mintile.
Ca albanezii cu asta se ocupa.
Droguri si prostitutie happy

Răspuns utilizator avertizat
| Uvox a răspuns:

Buna Valentin.
Puțin probabil să îi fie bine pe termen lung daca situația este asa cum spui.
Pana la urma, binele si raul mai sunt si cum vrem noi sa le intelegem.
Daca se va întoarce la tine?
Oamenii merita o a doua sansa poate chiar si o a treia dar pentru binele tau eu sper ca nu o va face.