Da, adevarul e ca si rimeaza un pic! Conteaza daca persoanele Mihai si Andreea se inteleg si se potrivesc..., asta cu daca se potrivesc numele...
Sunt nume romanesti amandoua si se potrivesc destul de bine ca sonoritate dar intr-un cuplu nu conteaza daca se numesc...nu stiu...marian si elisabeta, marian e un nume simplu, pe cand elisabeta e nume pompos.nu conteaza, tot ce e important este sa se inteleaga cei doi si daca se plac, traiasca fericiti pan' la adanci batraneti!
Pai eu cred ca nu este vorba de nume. daca cele 2 persoane se plac este bine.Si unu si cu unu fac mereu sex!
Da, se potrivesc, dar sunt de acord cu Adina, cred ca nu vei renunta la relatie daca nu s-ar potrivi numele
Intr-o relatie nu conteaza numele... daca persoanele respective se iubesc nu iau in calcul atat potrivirea de nume cat si zodiacul fiecaruia. Uite la mine s-a nimerit de minune si anul acesta sarbatorim 25 ani de casnicie dar nu a contat numele cu toate ca gasesti rar o pereche Lucian si Lucica si nascuti in aceeasi luna.