| TheWorstNightmare a întrebat:

O colega de-a mea ma uraste si nu stiu de ce, nu i-am facut nici un rau dar ea ma urasate si nu stiu cum sa o fac sa nu ma mai urasca.Eu nu o urasc, si nu i-am facut nimic in viata mea, dar inainte, se prefacea ca suntem prietene dar acum imi arata cat de mult ma uraste si in mintea ei deja crede ca suntem certate, dar nu e asa, eu nu m-am certat cu ea.Si zice mereu ca sunt imatura, dar mie mi se pare ca ea e imatura pentru ca uraste oameni care nu i-au facut nimic.
Cine stie cum sa o fac sa nu ma mai urasca?

Răspuns Câştigător
| afrodita3333 a răspuns:

In viata asta de elev intalnesti tot felul de copii frustrati in crize adolescentine. Daca vrei poti sa o intrebi ce are cu tine ce o deranfeaza, iar daca lucrurile nu se rezolva cel mai bine e sa o ignori, se v-a plictisi sa se certe singura.winking

4 răspunsuri:
| ostea a răspuns:

Nu poți să o faci să nu te mai urască.
Acceptă situația și mergi înainte. Dacă ea a ales să te urască, greșeala sa... poate într-o zi își va da seama că nu a facut bine.

Ai încredere în tine și vezi-ți de drumul tău, altă opțiune nu ai.
La urma urmei faci cum crezi că îți este bine.
Baftă!

| TheWorstNightmare explică:

Am intrebat-o ce are cu mine si ea mi-a zis ca are multe, dar nu mi-a zis si ce are

| ionutzsteaua86 a răspuns:

Poate e invidioasa pe tine si nu stie cum sa arata asta. Daca tot se comporta asa intreab-o ce are cu tine

| HACKER123 a răspuns:

Bine iti face toata lumea te uraste