Sigur ca se poate, fie ca refuzatul e barbat sau femeie. Fiecare are orgoliul lui, mandria lui si daca este refuzat la nesfarsit, dragostea se transforma in dispret sau ura.
Nu cred ca e dezgust si ura... cred ca e mai degraba nevoie de stisfacere si in momentul in care vad ca nu au sanse de izbanda se plictisesc sa mai astepte si fac tot ce pot pentru a obtine asta de la oricine altcineva! ceea ce pentru noi fetele e mai greu mai ales la inceput...
Salutare! Eu unul, de cele mai multe ori, ştiu să mă limitez când trebuie. Viaţa merge înainte iar când este să fie cu siguranţă se va întâmpla şi va fi. Toate cu voia Domnului!
Nu. Se transforma intr-o dorinta si mai mare si, pana la urma, in resemnare dar niciodata in indiferenta, ura, dezgust. Asta-i cazul meu. Altii... nu stiu.
Cred ca dezgust sau ura e mult spus...ranit in orgoliu, da. Depinde de situatie, poate sa motiveze sa nu renunte in a avea ce-si doreste sau rupe legatura in totalitate.
Depinde de la om la om si de la baiat la baiat. De multe ori se intampla astfel de cazuri, pentru ca doar asa omul poate merge mai departe.
Cam asa este cum spui tu...acum depinde de fiecare... daca el face tot posibilul sa fie amabil cumsecade cu tinn...si tu il respingi...acesta va crede ca nu e bine ce face...si se poate indeparta de tine
heroforyou întreabă: