cami
| cami a întrebat:

O curiozitate. Daca dorinta lui de "a te avea" este imensa, colosala, usiasa, dar nu reuseste.( nu-i permiti ). Toata afectiunea asta se poate transforma, treptat in. dezgust, ura?
Baieti, asa faceti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.doar indiferenta. cu toate ca vulpea cand bu ajunge la struguri spune; aaaa, sunt acri.probleme e cami... daca te iubeste te doreste cu trupul si sufletul. daca doar te doreste, inseamna ca o face dar cu ...deci acolo are mintea.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca se poate, fie ca refuzatul e barbat sau femeie. Fiecare are orgoliul lui, mandria lui si daca este refuzat la nesfarsit, dragostea se transforma in dispret sau ura.

| SweetCandy a răspuns:

Nu cred ca e dezgust si ura... cred ca e mai degraba nevoie de stisfacerebig grin si in momentul in care vad ca nu au sanse de izbanda se plictisesc sa mai astepte si fac tot ce pot pentru a obtine asta de la oricine altcineva! ceea ce pentru noi fetele e mai greu mai ales la inceput...

| Gregory a răspuns:

Salutare! Eu unul, de cele mai multe ori, ştiu să mă limitez când trebuie. Viaţa merge înainte iar când este să fie cu siguranţă se va întâmpla şi va fi. Toate cu voia Domnului!

| FearNoEvil a răspuns:

Nu. Se transforma intr-o dorinta si mai mare si, pana la urma, in resemnare dar niciodata in indiferenta, ura, dezgust. Asta-i cazul meu. Altii... nu stiu. straight face

| liz23 a răspuns:

Cred ca dezgust sau ura e mult spus...ranit in orgoliu, da. Depinde de situatie, poate sa motiveze sa nu renunte in a avea ce-si doreste sau rupe legatura in totalitate.

| sigmanet a răspuns:

Depinde de la om la om si de la baiat la baiat. De multe ori se intampla astfel de cazuri, pentru ca doar asa omul poate merge mai departe.

| night_crawler a răspuns:

Cam asa este cum spui tu...acum depinde de fiecare... daca el face tot posibilul sa fie amabil cumsecade cu tinn...si tu il respingi...acesta va crede ca nu e bine ce face...si se poate indeparta de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pentru ei un refuz este o luptă pierdută.
Orgoliul bărbătesc, de...
Pa, pa.