anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O fată de la școală(dușmanca mea)mă tot chinuie…îmi tot zice că sunt fricoasă iar când eram prietene i-am zis de cine îmi place din clasă și de fiecare dată când el ajunge în clasă iar eu mă uit la el dușmanca mea îmi face întodeauna o inimioară și râde de mine de fiecare dată…azi a desenat un schelete pe caiet și a zis că sunt eu și mă doare uneori când își bate joc de mine!
Câteodată…încep să îmi urăsc viața!
Cum să fac să nu mă mai doară ce zice ea că pot să pariez că și mâine se i-a de mine?

Răspuns Câştigător
| guitarplayer666 a răspuns:

Niciodata sa nu te lasi mai prejos de restul, arata-i ca nu iti pasa, "asta e cea mai buna gluma pe care o poti gandi cu nuca aia ce o numesti creier?"
Traim intr-o lume rea si nu poti lupta raul cu bine, lupta raul cu raul, oamenii se bucura cand vad ca isi pot bate joc de alte persoane fara sa poata face ceva.
SI ce daca iti place de cineva din clasa si ea stie de cine, de ce nu mergi si ii spui in fata persoanei respective, cine stie. Incercarea moarte n-arewinking

| anonim_4396 explică (pentru guitarplayer666):

Multumesc mult

| anonim_4396 explică (pentru guitarplayer666):

Mulțumesc mult, o să fac asta mâine!

4 răspunsuri:
| ema_2625 a răspuns:

Fă-i şi tu în ambiţie şi fă-o să se simtă prost dacă şti secretele sale sau zicându-i,, cine vorbi"

| anonim_4396 explică (pentru ema_2625):

Mulțumesc mult i să fac și asta mâine!