Eu cred că înseamnă că tu ai făcut o obsesie pentru el şi rişti să ratezi băieţi poate mai buni care chiar şi-ar dori o relaţie cu tine.
Şi eu zic despre multe fete că-s drăguţe dar asta nu înseamnă că-mi doresc nici pe departe o relaţie cu ele.
În viziunea multora de pe-aici nu mai are voie un bărbat să spună cuvinte frumoase despre o femeie că gata, vă place şi când aflaţi că i se rupe de o eventuală relaţie cu voi, gata - e un nesimţit.
Află că bărbaţii nu sunt nişte saci de hormoni care vor toate femeile!
Ca fata asta ii ciudoasa si iti baga strambe. Cel mai bine iti poti tu singura da seama de ce sentimente are el pentru tine, cand vorbesti cu el fata in fata.
Pai de ce te intereseaza ce inseamna? Inseamna ca da se gandeste la tine dar nu la fel de mult cum te gandesti tu. Un sfat, daca iti "place" de el fa cumva sa vorbesti cu el sa vezi daca si el are sentimente la fel pentru tine, nu o lasa pe prietena ta sau oricine altcineva sa vada ce ii place lui la tine.Fi mai deschisa si trateaza cu mai multa seriozitate problema daca chiar iti pasa.Bafta!
CE GENIALI SUNTETI BA, ATI TRAIT IN PADURE.
Femeie...ala te place, da' e prea prost sa recunoasca. Mergi matalutza tu la el acasa si spune'i ca iti place de el (deci nu il intrebi daca lui ii place de tine, ci ii spui ca tie iti place de el) si mai departe... te descurci.
Eu cred ca ii esti draga, dar atat. Te place ca si prietena (amica) iar ca iubita probabil cauta alt gen de fata... Nu fi trista, la varsta ta ai sa te indragostesti de 100 de ori Va fi frumos si unic de fiecare data :* Cel mai bine pastreaza o prietenie frumoasa cu acel baiat.
Este vorba tot de amicul ala care ti-e si vecin? si care ti-a spus ca nu te place nici macar 1%? nu inteleg de ce tot insisti cu baiatul asta. daca el ti-a zis ca nu ii place de tine, incearca sa intelegi asta. el stie ca tie iti place de el si daca ar vrea ceva cu tine, cred ca ar face si el ceva in sensul asta si nu ar mai fi atat de transant spunandu-ti ca nu te place nici 1%. el te vede ca pe o amica, ii place de tine ca si amica... dar nimic mai mult.
Asta inseamna ca probabil ii esti foarte draga ca si prietena si din acest motiv iti simte lipsa.
Se poate sa fie la mijloc o alta fata ca tine, draguta, dar vezi tu pe parcurs cum este.Noroc!
Scumpa eu cred ca te place insa baietii, cand se afla la o varsta frageda, incearca sa isi nege sentimentele, considerand probabil ca aratand exact ce simt ar putea fi considerati slabi. Daca nu te placea nu mai spunea ca esti draguta (si app, esti tare draguta) si nici ca ii este dor de tine! Bafta, ai sa vezi ca veti fi impreuna, incearca numai sa nu il presezi cu intrebari, lucrurile trebuie sa vina de la sine!