Se pare ca esti facut sa stai doar singur daca nu poti accepta obiceiurile altora, al unei fete, in cazul tau.
Reiese asta din multe intrebari pe care le postezi aici.
Draga sportacus deocamdata depaseste faza cu iesitul cu mamica la plaja gen, iar in materie de relatii cu fete, fa asa cum spun psihiatrii "baby steps", incetul cu incetul-pasi mici pana la reusita, sa locuiesti cu o fata este un pas de avansati sa zic asa, cand nu ai avut inca o relatie cu o fata! E next level
Succes
Sa ne veselim putin zic, mi-ai adus aminte de o piesa :
https://www.youtube.com/watch?v=XCnp-FhjtYM
Sincer acum, tu cum vrei să găsești o fată dacă la vârsta de 22 de ani ieși numai cu părinții în oraș, te temi să-i spui mamei că nu vrei să mergi la plajă de frică să nu ți se trezească "Gigelul" (cuvintele tale, nu ale mele) și în general nu ai altceva de oferit decât o lungă listă de ciudățenii și comportamente bizare?
La toate raspunsul e da, insa stingerea la 19-20, nu stiu cine ar accepta sa se culce o data cu gainile, imposibil nu e dar totusi
Omule, tu ai insomnie dacă te trezești constant în timpul nopții! Mergi la psihiatru și roagă-l să te ajute cu un somnifer sau ceva dacă nu vrei ca mai tarziu să te alegi cu diabet, boli metabolice sau daune ale creierului. Ține, de asemenea o dietă echilibrată și un program al somnului mai strict, adică mergi la culcare și te trezește cam pe la aceeași oră. Și încearcă să dormi timp de 7-8 ore pe noapte
Eu cred că cel mai bine e să locuiești singur, că n-ai nicio bătaie de cap așa. Viața de cuplu și relațiile interumane din ziua de azi sunt majoritatea de rahat și aduc numai necazuri.
Unde pot găsi fete care vor doar o aventură?
anonim_4396 întreabă:
petroneladiva882882 întreabă: