Exemplu clar a superioriatii inteligentei masculine asupra inteligentei de pruna a unei femei
Mda...si de atunci masina a devenit foarte uzata, n-o mai inchiriaza nimeni, doar cei cu buget redus, iar clientul a schimbat deja sute pana acum.
Corect in principiu. Dar daca duduia este privita ca un activ amortizabil inseamna ca poate fi si asigurat . CPP 682=29x
O sa ajungem sa ne comandam neveste/soti pe net.
Zau ca nu suntem prea departe. Se gaseste unul sa faca o afacere de asta.
Completezi un formular:
masuri:
culoarea parului:
lungimea parului:
culoarea tenului:
culoarea ochilor:
inaltime:
greutate:
etc.
Si se livreaza la pachet direct la domiciliu.
Tu ce stii sa faci sa cucersti un sot asa bogat? ai citit o carte in viata ta? stii sa gatesti?
sa ai grije de el cind este racit? sa il susti moral cind are nevoie? barbatii bogati sint increzuti; insala femeile le mint. si nu prea mai exista pe saracia asta. un barbat care cistiga 10 milioane vechi ce are? daca stai in pantelimon ce are? sau in colentina? trebuie sa stai doar in sua? ani trec frumusetea se duce si ramii singura. mai bine sa cauti un barbat cu suflet bun si harnic. nu un bogatas care sa te cumpere cu banii. daca te cumpara o sa fii la cheremul lui non-stop se va purta urit cu tine si nu cred ca vrei sa fii umilita fizic si psihic. la 40 de ani ce vei face? o sa fii tot asa frumoasa? trebuie sa fii buna la suflet si sa nu mai ai atita pretenti. am trait si cu 2 milioane vechi pe luna si am fost fericita pentru ca am iubire; fericire; siguranta; romantism si un barbat sincer care ma iubeste ii iubesc sufletul nu portofelul. nu mi-r place sa traiesc in america pot fii fericita si in rominia mergind cu metrou. daca iei un barbat bogat tot timpul iti va reprosa ca te intretine nu cred ca vrei sa traiesti din mila lui.
Oameni buni de aici ne putem da seama ce e in mintea unei femei poate foarte bine stramtorata sincer de mult nu ma mai mirat ceva insa acum...as dori sa o intreb pe duduie scuze de limbaj pe doamnisoara unde se ridica nivelul ei de cunostinte generale? imi reiese mie ca, coeficientul dansei tinde spre 0? Imi cer scuze pentru limbaj insa astfel de femei duc la deprecierea masei feminine romanesti pe plan mondial, si romancele vor fi privite ca niste sugatoare(de bani) nu altceva ca ianinte sa suga niste bani de la cineva trebuie sa suga si...indurare si mile din partea barbatilor cu situatie financiara f buna. Pacat de astfel de femei din punctul meu sunteti niste panarame care stiu doar sa doarma, sa mearga la saloane si sa doarma cu ceva adanc in gura. Dupa un timp veti mirosi a vechi si, veti atarna la 2 sandvishuri cu salam. Si un sfat: stiti cand sa va ganditi la barbati deastia? cand veti castiga cel putin atat cat pretindeti ca asteptati din contul cuiva. Te-ai gandit vreodata daca nu cumva esti obiect si nu esti om? numai pe alea le iei pe incercate? Din punctul meu esti josnica
Cristinna_8657 întreabă: