| userE a întrebat:

O femeie maritata nu ma lasa in pace de fapt 2.
salutare
povestea mea este cam asa
de fiecare data cand vin de la scoala o femeie maritata de varsta mea nu vrea sa coboare cu colegii cu masina daca nu merg si eu.normal este o vecina din alt bloc.cobor si incepe ce frig ii am haine subtiri, nu vrei sa ma incalzesti si zice asta de nu mai termina.in alta zi spune : ti-e frig nu vrei sa ma incalzesti, sa te iau in brate? si tot asa nu pot sa vin singur de la scoala( ultimul an de seral) ca asta nu isi vede de treaba.nu stiu ce sa mai fac. sotul ei e tare gelos.mie imi e frica. eu is un baiat mai frumusel asa si no.deci alta gravida de la mine din clasa, aceeasi poveste, si spune intruna : dupa ce nasc vom avea o aventura 2. frate nu mai pot sa cobor singur. in afara de asta ele sunt si fara creier.nu pot sa scap nici cum ceva idei ar fi bine venite sa le fac sa nu mai coboare cu mine. va rog dar serioase fara prostioare.pacat ca nu pot sa dau mai multe fundite dar asta ii regula dau doar una
astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
| LauraEU a răspuns:

Poi la aia maritata spune-i la sotul ei ca nu te lasa in pace si ca tu nu vrei sa te incurci cu ea ca e maritata si ca tu ai alta prietena sau asa ceva si ca sotul ei e un om de treaba si din astea oh go on sau vorbeste cu ea si spune-i ca vreti sa fiti doar prieteni si ca ea e matitata si nah si ca nu ca nu e frumoasa dar tu simti ca vrei sa fiti doar prieteni si chestii din astea emotionale sa te inteleaga femeia. Si la aia gravida spune-i dupa ce naste(sau inainte sa nasca) si nu te lasa in pace ca ea are un copil si ca tu nu te incurci ca nu vrei sa ai probleme cu iubitul ei (daca are) ca puteti fi prieteni buni si ca tu vrei sa fiti doar prieteni si chestii din aastea.Dar vezi sa nu spui asa direct ca nu vrei nimic cu ea si nu stiu ce spune-i asa mai pe ocolite, mai finut.

Succes!

1 răspuns:
| pwp a răspuns:

O doamneee...tu glumesti?laughing