| taineamea a întrebat:

O femeie nehotarata si care nu stie ce vrea este subiectul de astazi. Toate parerile sunt bine venite, insa chiar sunt curioasa ce intelege un barbat prin aceste cuvinte cand le spune si gandeste.

6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Alo! Deja ai inceput c-un pleonasm: ''femeie nehotarata''. Orice femeie este nehotarata.

| taineamea explică (pentru Flav):

Si atunci (sa zicem ca e asa) de ce ne scoateti ochii cu lucrul asta?

| mgtow a răspuns:

Eu as intreba-o ce are si cum o pot ajuta ca sa-i fie bine.

| stejara2 a răspuns:

Buna, se refera la faptul ca acea femeie nu se poate hotara ce sa faca cu propria ei viata!
Ca acel barbat o vrea in viata lui, dar ea ezita sa isi croiasca un viitor mai bun alaturi de el.
Ca l-a tinut in sah un timp, zicandu-i ca vrea sa fie cu el, dar cand a fost sa faca pasul decisiv ea nu a fost in stare sa treaca peste prejudecatile ei si a celor din jur.
As sfatui-o sa incerce, caci gura lumii nici pamantul nu o astupa!

| taineamea explică (pentru stejara2):

Buna. Daca ea face pasul sa fie cu el trecand peste cele mai multe prejudecati, mai raman unele fiind la inceputul unei relatii si este acuzata in continuare ca nu stie ce vrea? Ea este dispusa ca in timp sa treaca si peste celelalte insa a trece brusc peste toate cred ca este imposibil, nu poti avea pretentia asta de la cineva si trebuie si rabdare din partea ta ca barbat sa-i fi alaturi si sa o incurajezi.

| stejara2 a răspuns:

Atunci inseamna ca cei doi nu au discutat indeajuns toate piedicile, si el ar trebui sa isi revizuiasca parerea despre ea, ca poate el e cel care nu stie ce vrea!
Ei pot avea o discutie fata in fata, dar aceasta discutie poate duce fie la consolidarea relatiei lor, ei punand pe tapet totul, fie la scindarea relatiei lor, cand el isi va pierde cumpatul si o va jigni fara sa isi dea seama, si dupa cum vad eu, ea a facut totul ca relatia sa mearga. Mai multe in mesaje private.Succes!