Și mie mi-a decedat tatăl luna trecută și deși rana este adâncă știu că trebuie să fiu puternic și să merg înnainte deoarece numai așa îl pot face pe tatăl meu drag mândru de mine.
Momentan durerea este una crunta si simt ca am ramas gol pe dinauntru, momentan este greu sa accept lucrul acesta dar stiu ca eu am ramas barbatul casei si trebuie sa merg mai departe pentru mama mea, mai ales din pricina faptului ca sunt singur la parinti.
Momentan eu simt ca sunt singur pe lume deoarece stiu ca in afara de mama mea nu o sa fiu ajutat de nimeni, dar trebuie sa merg mai departe deoarece sunt baiat si nu pot sa stau intr-un colt de camera sa plang.
Fruntea sus si continua-ti viata, deoarece tatal tau dar si sora ta asta si-ar dori pentru tine, continua sa lupti si sa nu te dai batuta indiferent de ce s-ar intampla.
Mult succes sa ai si continua-ti viata concentrandu-te pe ce iti doresti sa realizezi, deoarece doar asa ii poti face pe cei dragi mandri de tine de acolo din cer de unde sunt ei acum.
Și mie mi-a decedat tatăl luna trecută și deși rana este adâncă știu că trebuie să fiu puternic și să merg înnainte deoarece numai așa îl pot face pe tatăl meu drag mândru de mine.
Momentan simt o durere sufleteasca de nedescris, dar stiu ca trebuie sa merg mai departe orice s-ar intampla, daca ma voi izola de lume imi voi face mai mult rau ca niciodata.
Mult noroc sa ai si continua sa lupti si sa nu te dai batut orice s-ar intampla.
Zlatea_Diana_1995 întreabă: