Eu am inteles ca nu te gandesti la o relatie stabila, dar nu stiu cum te-ai gandit sa ramai cu o specie care-ti spune ca esti trimisul zeului nu stiu care pentru ea!? Adica, tu nu te simti un pic aiurea, prea ridicat in slavi? Eu m-as simti. Aici, trimisul lui satana, pot sa-i tabacesc blana?
Totul va veni de la sine si poate vei observa ca tot ce credeai ca va fi, va fi tocmai invers
eu cred ca la 23 ani nu te gandesti neaparat la o familie si chestii...depinde si cum gandeste fata. poate are 23 ani dar se comporta ca si cum ar avea 18 ani
Traieste momentul! Nu te gandi la prea multe, daca e destinat sa fiti impreuna asa o sa fie, de multe ori se intampla lucruri la care nici nu ne-am gandit vreodata! Totul depinde de cat de mult va placeti, daca zici ca va intelegeti super misto atunci nu vad de ce iti faci atatea probleme.
Buna!
Nu inteleg de ce te gandesti la o despartire. Va intelegeti bine, va iubiti dar vrei sa te desparti de ea doar pentru ca nu o sa fiti impreuna toata viata? Este logic sa nu fiti impreuna daca tu ai ganduri d-astea. Pe bune, acum...chiar stii tu ce iti rezerva viitorul? Poate veti ramane impreuna si veti avea o familie fericita. Bucura-te de ea cat mai poti ca poate o sa se sature sa aude de la tine chestii de genu' "tu chiar crezi ca avem vreo sansa?" si o sa-si gaseasca pe altcineva. Si atunci ramai cu buza umflata si realizezi ce ai pierdut.
Nu trebuie sa te gandesti ca ea vrea ceva serios iar tu nu. Bucurati-va unul de altul ACUM si gata. E simplu, nu?
Bafta!
La 19 ani nu ai idee cum se construieste o fraza. Eu zic sa te desparti de ea. Poate gaseste pe unul ceva mai inteligent.
Profita de timpul ramas cu ea ca intr-o zi nu veti mai fi impreuna,dar e cam mare pentru varsta ta, nu o sa dureze prea mult din cauza acestei diferente, profita timpul ramas cu ea!