| Отilia a întrebat:

O Întrebare, pentru acei care s-au mutat de curând în Franţa îmi ziceţi şi mie care au fost primele impresii gen, v-aţi făcut repede prieteni, v-aţi acomodat repede? sad Pt ca mie mi-e frică. crying kiss

Răspuns Câştigător
| Vitalie a răspuns:

Primul sfat: Nu-ți fie frică. O să reușești, dacă te motivezi suficient de bine.
Cât despre prieteni, acomodare: depinde doar de tine. Dacă vei fi la fel de neîncrezătoare în forţele proprii, posibil să simtă şi cei din jur asta faţă de tine şi să nu te acomodezi cum ai vrea tu. Tot ce trebuie să faci e să fii tu, şi să te simţi bine în pielea ta.
Şi francezii-s oamenii. laughing Poate vei vedea o deosebire faţă de felul tău de a fi, felul persoanelor care te înconjoară acum. Ei îs mai reci, mai egoişti, dar odată aflat în compania lor, alături de ei, nu vei mai simţi diferenţa.
Eşti o norocoasă dacă mergi în Franţa. Sunt gelos. big grin

2 răspunsuri:
| MihaielaProdanau a răspuns:

Pai, o sa iti dau cel mai bun sfat. verisoara mea s-a dus la facultate in franta anul acesta ca a avut rezultate f f f f f bune. bucurie mare pe ea ca se duce in frantza. uite ca a ajuns si acum imi zice ca oamenii de acoolo sunt foarte reci, mai ales dupa ce aud ca nu esti din franta si ca esti din romania.ma rog, verisoara mea e o fire foarte prietenoasa si s-a acomodat dar, depinde de firea tawinking acum nu stiu ce sa zic, faci ce vrei eu doar ti'am zis, sper ca te'am ajutat :*

| DeeutzaAndreeutza a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie firkahappy