Sa fie inalt,brunet,cu ochi verzi sau albastrimsa aiba respect, sa stie cum sa vorbeasca si cum sa se poarte, sa nu fie un nesimtit si un arogant.si care sa-mi placa din prima privire
In primul rind sa fie increzut in mine(adica sa aiba incredere) si dupa asta celelelte maruntisuri
Pai faza e ca orice tipar am avea,ne indragostim de cine vrea inima, indiferent daca indeplineste sau nu conditiile "baiatului perfect". oricum in principiu o fata vrea un tip care sa stie cand sa fie serios si cand sa fie mai amuzant.un pic de gelozie nu strica, dar nici sa exagereze sau sa faca scene pentru nimicuri. fetele au nevoie de o anumita libertate (la fel si baietii) deci un baiat care nu isi sufoca prietena dar totusi ii demonstreaza ca o iubeste mult va fi mereu de apreciat.in rest caracteristicile fizice, fiecare cum ii place
Pai brunet cu ochii albastrii/negrii,mai inalt decat mine-aspect fiic
sa fie destept,sa nu fie prea insistent, sa fie diferit de ceilalti, sa aiba un stil aparte de a ma cucerii...sunt mai multe chestii, dar fiecare fata are alta parere
@sparlu...ba il gaseste...eu de exemplu am ochi un turquaz, am parul saten spre blond, 166 cm inaltime, colegii mei imi spun ca sunt ceeel mai cuminte din clasa si sunt uneori amuzant(nu sunt mereu amuzant pentru ca eu n-am injurat pe cineva in viata mea, lucru pe care nu-l mai gasesti asa dee usor la baietii din ziua de azi), dar exista o singura problema: sunt destul de plinut avand 65 kg si 12 ani.
PS: am numai note de 10 si 9 la scoala, si acasa 4 medalii de aur la concursuri(3 engleza - 1 romana)
OooTheoooo Dupa cum zici u esti un baiat aproape perfect dar jos hamburgeru din mana!
Cu chef de viata,vesel, amuzant, cu picioarele pe pamant cand e cazul, sa nu fie fitos.) Sa fie intelegator, dragut, cu ochii negri sau albastri ori verzi ), inalt, sa nu fie badaran ai cel mai important fidel.degeaba e frumos ca un print, dk te inseala
Cu chef de viata,vesel, amuzant, cu picioarele pe pamant cand e cazul, sa nu fie fitos ( sunt destul eu fitoasa) Sa fie intelegator, dragut, cu ochii negri sau albastri ori verzi ), inalt, sa nu fie badaran ai cel mai important fidel.degeaba e frumos ca un print, dk te inseala