anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O întrebare simpla, dar totuși o situație complicata. Mă place sau nu? Îmi umbla ochișorii foarte mult după un tip de vreo 2 saptamani, nu pentru Cum arata neapărat, ci mai degrabă pentru expresivitatea care o are în ochi atunci când mă privește. Ma gandesc numai la el. ca simt iar ca in adolescenta. simt pentru prima data acei " fluturi in stomac" dupa 3 ani de zile. Când mă uit la el, îl văd ca imediat întoarce capul sa nu văd ca și el mă privește, când ne uitam unul la altul insistent ochi în ochi ne zâmbim lung, caută să fie mereu în preajma mea, are o voce aparte când vorbește cu mine, rostește, se bâlbâie uneori îl văd cu coada ochiului ca da sa vina înspre mine, dar se întoarce după câțiva pași, iar când interacționam se fâstâceste. Nu e un tip de 14-15 ani Cum probabil credeți. are 24, am impresia ca este cam timid. Oare mă place?
Problema este ca eu am prieten de 3 ani. știu ca mă veți judeca pentru asta. Intre noi a intervenit de foarte mult timp monotonia. nu știu dacă ne iubim sau dacă este doar atașament. nu l-as lasă pentru celălalt. dar totuși nu îmi pot lua gândul de la el. nici măcar când mă mângâie iubitul. ajutati-ma. Dati-mi o părere. mă simt ca un copil care descoperă acel sentiment de "flori în stomac ". îmi doresc sa îl văd pe băiatul detectiv din ce în ce mai mult. oare mă place sau este doar o impresie proasta de a mea? Ce e de făcut în situația asta?

6 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Da, te place, toate semnele pe care le descrii indica acest lucru. Iar tu te-ai indragostit de el. De acolo vin fluturasii.
Ce sa faci, numai tu stii. Incearca sa iti analizezi la rece relatia curenta. Mai e si altceva din partea ta in afara de atasament? Dar din partea lui? L-ai mai simtit topit in bratele tale in ultima vreme? Cand ti-a adus ultima data flori? Cand a facut ultima data pentru tine ceva atat de frumos incat ti-au dat lacrimile? Singurul sfat pe care ti-l pot da este ca ar fi frumos sa inchei relatia curenta inainte de a intra intr-una noua.

| SkyPilot a răspuns (pentru SkyPilot):

M-am uitat un pic pe istoria intrebarilor tale. Daca prietenul tau nu s-a "indreptat", relatia voastra nu are nici un viitor. Nu conteaza daca atunci te-a inselat sau nu, partea cu viciile este dupa parerea mea mult mai suparatoare. Si alaturi de jocuri si bautura, in viitor se pot adauga cu usurinta si femeile. Eu as zice sa il lasi pe actualul si sa ii oferi o sansa celuilalt. Dar fii foarte atenta sa nu te pacalesti din nou! Sunt multi baieti care stiu sa mimeze atractia fata de o fata dar de fapt vor doar sa ajunga cu ea in pat.
Vad ca ai tot intrebat, ti s-au dat sfaturi clare, dar tu te-ai complacut in relatia cu baiatul vicios. Fie ca esti foarte comoda sau foarte nesigura pe tine (cel mai probabil nu iti place cum arati). Nu crezi ca ar fi cazul sa faci ceva cu viata ta? Ce astepti, sa termini facultatea? Atunci va fi si mai greu!
Nu lua ceea ce ti-am spus ca pe o critica, eu incerc sa iti deschid ochii, sa te fac sa accepti realitatea si sa iei cea mai buna decizie.

| cristimihailov a răspuns:

Deja stii ce trebuie facut. Aici cauti doar un fel de confirmare.

Nu ii intreba pe altii...

| Eastwood a răspuns:

Sunt anumite semnale ca te-ar place, dar daca este timid ti-as propune sa ii scrii, sa vorbiti si sa-i spui ceea ce simti pentru el!

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Ce de facut in situatia asta? Sincer eu as iesi din relatia actuala si daca nu m-as cuplac cu baiatul de care spui tu.Gandeste-te bine la ce am zis.

| BaitanuByy a răspuns:

Poate ar trebui să vezi cat de mult il iubesti pe actualul prieten, dragostea trebuie sa fie speciala, alimentata in fiecare zi de acele mici sau mari momente.Monotonia inseamna sfâșiat mai ales pentru adolescenti, pentru adulti monotonia e stabilite, copii reprezentand sursa de diversitate.Adulții uita sa fie copii, daca nu ar fi asa nici ei nu ar avea "monotonie".