| IubesteEa a întrebat:

O intrebare. Vreau sa raspunda si fetele, dar si baietii. Daca o prietena a unei fete il intreaba pe baiatul de care s-a indragostit prietena ei daca vrea sa fie cu ea, el zice ca nu stie, iar dupa intreaba daca si respectiva vrea, apoi zice da
1. A zis prima oara nu stiu fiindca nu stia exact daca vrea si respectiva?
2. De ce credeti ca zis dupa da daca a vrut si ea? atunci ea i-a spus fetei respective ca baiatul cand a zis da a zambit
3. Oare de ce?
4. Daca o privea pe ea in ochi cand i-a zis ca o iubeste pe prietena ei si ca vrea sa fie cu ea inseamna ca era sincer?
5. Asta mi s-a intamplat mie. Prietenele mele l-au intrebat daca vrea sa fie cu mine si a zis nu stiu apoi el a intrebat-o pe colega mea daca vreau eu sa fiu cu el, ea a zis da si el a zis ca si el vrea inca odata
6. De ce?
7. Nu inteleg acum noi 2 suntem impreuna? si el vineri cand a iesit nu m-a pupat, nu mi-a facut cu mana doar se uita dupa mine atat
8. Credeti ca e timid? dau funda la cel mai bun raspuns si serios si la cel care a raspuns pe rand 1, 2.

5 răspunsuri:
| Daria163 a răspuns:

Eu nu inteleg intrebarea...Ce ciudata e laughing)

| benga94 a răspuns:

Nu are rostsa iti raspund cu 12345678... /baiatul poate e timid, poate a asteptat sa vada ce zice fata ca sa nu se faca de ras, dar un lucru e sigur! Daca iar fi placut de fata respectiva nu ar fi asteptat sa vada ce vrea ea, conta doar parerea lui si chiar daca ea nu il placea el facea tot posibilul ca ea sa il placa, deci sunt 2 variante 1 e foarte timid, 2 incearca si el sa se laude ca are o prietena si ei ai place de el, eu asa zic, oricum nimeni nu poate stii ce gandeste el si ce e in sufletul lui!

| justitiarul a răspuns:

Formuleaz-o mai inteligent, in asa fel incat sa poata fi citita si inteleasa.

| anda06anda a răspuns:

1. Avea nevoie de timp sa se gandeasca!
2. Atunci s-a hotarat ca vrea sa fie impreuna cu ea!
3. Nu am idee!
4. Da!
5. Nu inteleg!
6. De ce, ce?
7. da
8. s-ar putea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca era cel mai destept si sensibil din clasa, dar schipoata si avea bube pe fata, iti mai puneai atitea intrebari, sau nici nu-l luai in seama?