| lorelay2015 a întrebat:

O mare problema. sunt impreuna cu un baiat de 3 luni de zile. am 24 de ani el are 26. in prima luna se comporta exemplar: imi aducea flori de fiecare data, era foarte atent foarte grijuliu. l-am luat pe la mine i-am facut cunostinta cu familia mea. eu nu ai cunosc membrii familiei. stiu doar ca ambi parinti au murit; am uitat s amentionez m-a cerut de sotie in primele 2 saptamani ale relatiei. i-am zis sa mai asteptam sa ne cunoastem mai bine. de fiecare data cand ne intalnim ma tot preseaza sa ne casatorim in curand : el lucreaza eu momentan nu lucrez. problema e urmatoarea cam de aproximativ 2 saptamani comportamentul lui s-a schimbat la 180 de grade : nu i-am gresit cu nimic, nu i-am facut reprosuri etc. a inceput s anul o suporte pe mama care a incercat s a vorbeasca cu el stiindu-i situatia familiara s ail ajute si el se supara din orice. intelege totul pe dos : exemple ieri mama la masa i-a zis in general nu subiectiv ca fructele nu se mananca in tipul mesei adica mananci o cireasa iar mancare iar cireasa si tot asa : si sa suparat atat d e rau incat nu l-am mai recunoscut : nu imi vedea a crede ca el face asta neavand practic motiv : am mers la mine in camera si a inceput s a imi reproseze ca nu o suporta pe mama ca l-a jignit : apoi sa suparat si pe mine iarasi fara motiv nu i-am facut nimic : mi-a zis ca nu mai vine pe la mine ca sa ieism pe afara de acum incolo : si multe alte chiestii care nu asi aveua rostul si prin care a reusit sa ma dezguste si sa ma mire. nu m-a injurat sau sa ma jigneasca doar ca avea niste motive absurde de suparare : e o persoana foarte ciudata care pana mai aucm o luna se comporta perfect deci se prefacea banuiesc : nu e rece cu mine dar are niste iesiri foarte urate si ciudate : i-a zis mamei ca a facut o radiografie iar mama l-a intrebat daca e bolnav : el a inteles ca mama i-a supus ca e bolnav. deci chiestii din astea foarte aiurea. mi-a zis chiar ca imi plateste tot ce a mancat la mine ceea ce m-a facut sa ma simt foarte aiurea. l-am prins chiar d emulte ori ca s euita la mine in telefon
cand mergema la biblioteca a mers cu mine d ecate ori m-am dus si m-a pazit acolo
ceea ce mi s eparea foarte aiurea. ieri trebuia s amerg la cineva acasa sa o ajut cu ceva, vroia s ail iau si pe el, in conditiile in care eu nu prea o cunosc pe doamna asta. i-am zis ca nu poate sa mearga. imi cer scuze ca am scris atat de mult am incarcat sa spun tot ce simt eu aucm. ( i-am zis intr-o zi sa nu mai bea atat apa ca il doare stomacul intentionat a baut multa apa dupa ce i-am zis ca mai apoi dupa o ora sa se planga ca il doare stomacul.) sua intr-o sera l-am lasat la pc meu sa scrie ceva si m-a chiemat s ail ajut cu ceva si cand am venit langa el mi-a zis ca nu il las sa scrie ca de ce am venit : plus ca uneori s euita as ain gol si niciodata nu rade cand fac glume ci se supara ) va rog sa va dati cu parerea si voi poate ma ajutati sa imi dau seama cum sa procedez ca asa nu mai rezist mult. il iubesc dar parca intrece orice limita

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Noi oamenii traim din motivati, motivatia lui fata de persoana ta cam slabeste, faza cu casatoria a fost un motiv sa te manipuleze pentru sex si flori totul

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Din ce ai povestit, pare un om frustrat, complexat, posesiv, obsesiv, bolnav de gelos, dezechilibrat psihic, cu ceva traume şi probleme mintale...şi dacă acum se poartă aşa, nici nu vreau să mă gândesc cum s-ar purta dacă v-aţi căsători.
Probabil ştii deja ce ai de făcut.
Nu cred că ai vrea să devii prizoniera lui şi să fii nevoită să-i suporţi toate crizele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce-ai zis aici pare cam slabut la creier baiatul asta al tau…
Are 26, da` parca are 16.Vezi cum ii dai vestea aia nasoala cand vrei s-o termini cu el,ca sa nu cumva sa-l apuce toate alea si sa inceapa sa te hartuiasca cu telefoane si pande prin scara blocului, sau amenintari la adresa ta, ca sa nu mai spun ca poa` sa o bage pe aia cu sinuciderea, cum le place lor mai mult…
Daca a ajuns sa te pazeasca la biblioteca, e nasol…
Oricum tu zici ca ai 24 - ar cam trebui sa stii ce-ai de facut,doar esti femeie in toata firea de-acu`,nu?
In fine.
Si cautati si tu un baiat care sa rada la glumele tale, ca toate fetele vor iubiti cu simtul umorului, eu asa stiam…
Bine, pe TPU am vazut ca se poarta psihopatii, dar vorbesc in general…

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ciudat rau, si faza cu " casatoria, poate fi si pentru sex, dar mai mult cred eu, ca sa aiba o anumita putere asupra ta (daca va casatoriti) si asa profita, de numai ai voie sa iesi din casa. cauta altul

| lorelay2015 explică:

scuzati greselile de ortografie

| lorelay2015 explică:

Da asta cred si eu voi aveti dreptate incep sa cred ca e in depresie dupa moartea mamei ori e un pic dus cu pluta. si inca o chiestie foarte foarte aiurea cand o facem niciodata nu ma asigura ca ne-am protejat bine. ridica din umeri. cre dca un baiat ar trebui sa sit ecand ai vine sua daca i-a venit etc :

| lorelay2015 explică:

Endoryus da asta cred si eu. cand mergem in oras vrea sa imi cumpere ba inghetata ba suc ba nu stiu ce ai zic ca nu si el tot insista daca mergem intr-un magazin de haine unde sunt si accesorii pentru barbati sta in umbra mea el nu s euita la alea doar la ce ma uit eu, i-am zis s anul ma mai pupe pe strada dar tot ma pupa imi tot zice ca e indragostit d emine imi spune non stop ca ma iubeste ceea ce mi s epare exagerat si cred ca se preface