| Iasmina08 a întrebat:

O parere?
Acum cateva zile m-a sunat fostul iubit, dar nu stiu ce sa cred m-a sunat am vb dar nu de impacare. iar din vb in vb eu ca o persoana care nu stie sa isi controleze sentimentele i-am zis ca "mi-e dor de el, la care el mi-a raspuns"stiu asta", la care EL imi zice ca "sa nu te gandesti ca te-am sunat sa ne impacam, ca daca tie ti se pare ciudat ca te sun zi si nu te m-ai sun, eu te sun ca vad ce faci sa nu zici tu ca numai dau nici un semn de viata"mi-e acest lucru mi se pare ciudat pentru ca atunci cand vreau sa ma despart de cineva, nu il m-ai caut macar o perioada de timp daca intr-adevar vreau sa ma despart de el? Si l-am intrebat daca m-ai sunt sanse de impacare mi-a zis "acum NU, iar pe viitor m-ai bine zic niciodata decat sa iti dau sperante sa incepi iar cu msg". Voi ce parere aveti? Inteleg ca vrea sa para un baiat finut dar mentionez ca suntem din orase diferite asa ca nu vad cum as putea sa ii zic eu ceva ca nu ma m-ai suna dupa ce ne-am despartithappyParerea voastra? Dau fundita!:*:*:*

Răspuns Câştigător
| micuta_6487 a răspuns:

Daca tot continua sa te sune o sa te faca in continuare sa te gandesti la el si sa nu il poti uita... asa ca cel mai bine ar fi sa ii spui sa nu te mai sune macar un timp, pana iti revii.

7 răspunsuri:
| cOnTexT a răspuns:

La ce folos daca sunteti din orase diferite si nu va vedeti, mai lasa relatiile astea prin mess si telefon!

| Iasmina08 explică:

Nu a fost o rel pe mess, si tel...am fost pot sa spun si cate 2-3luni si am stat impreunahappydar na asa a fost sa fie si in aproape 3ani ne vedeam deswinking

| Buttercup30 a răspuns:

I s-a cam luat de tine thinking dar ii face placere sa vb cu tine

| mgtow a răspuns:

Trebe sa te mai maturizezi, zii sa nu te mai sune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diskuta cu el.intreaba-l dc s-a despartit d tine. poate a fost constrans sa faca asta prietenii, parintii lui.etc.Eu cred ca daca te suna o face pentru ca ii e dor d tine si ii lipsesti dar e prea orgolios sa recunoasca asta:*

| Iasmina08 explică:

Iceman, i-am spus chiar acum 3sapt cand ne-am despartit i-am zis sa nu ma mai sune deloc a zis ca nu ma mai suna si de unde ca ma suna nu zilnic dar la cateva zile "DA". Eu poate si de asta sunt derutata...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu toata lumea e ca tine. Daca a simtit ceva pentru tine, e normal sa-ti poarte de grija si sa te mai sune din cand in cand. Asta nu inseamna ca te iubeste sau ca te vrea inapoi, ci doar ca te-a iubit si este o persoana altruista.