| wannabe a întrebat:

O prietena de a mamei tot venea in vizita, si de fiecare data ii era sete si beia apa de la robinet si chiar scotea cate o sticla goala din sacosa si lua cu ea, apa de la noi.De fiecare data si ba chiar o aducea si pe fata ei, si beia si aceasta apa.Am inteles ca astfel iti poate lua sporul casei, este adevarat? aaa. si inca un lucru straniu, aceeasi femeie a venit si i-a adus mamei, hartie igienica si otet fara ca ea sa o fi rugat sa-i aduca sau altceva. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| push2gl a răspuns:

Poate este cu capul cine stie sau vrea sa-i faca vraji, arunca ce-ti aduce ia

12 răspunsuri:
| Broadband a răspuns:

Ceva nu e in ordinelaughing

| Picasso a răspuns:

Hmm eu cred ca ai apa buna! sa imi dai si mie tongue

| XK a răspuns:

Da este posibil...cel mai bine este sa eviti lucrurile aduse de eawinking

| PinguinuL a răspuns:

Da-mi adresa ta ...aduc eu un shotgun si ma ocup eu de ea laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Adrian1997 a răspuns:

Oameni nebuni gasesti peste tot in lumea asta! Deci stai linisit (a) ca nu se intampla nimica!

| GeOrGy2o1o a răspuns:

Straniu.vreau si eu vitza ta, daca ar fi atat de ciudate si lucrurile care mi se intampla mie... evit'o si arunca lucrurile de la ea

| Frigider a răspuns:

Pai! Teoretic vorbind DA! iti ai sporul casei / acum nu stiu si de faza cu otetul si hartia igienica ele simbolizeaza ceva impreuna. Femeia nu este normala.

| fabiola a răspuns:

Toti suntem ciudati, dar unii intrec masura!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar mama ta? ce parere are? ca prietena poate are posibilitatea sa faca rost de hartie si de otet, moaca, si probabil ii place apa de la voi.si la noi e apa de dunare si apa de vrancea.cea de vrancea se presupune a fi mai rece si mai curata.

| Zenithf a răspuns:

Exista vraji si exista si alte puteri mai mari ca vrajile. Esti credincioasa? Atunci roaga-te lui Isus ca sangele lui sa va protejeze casa si familia si sa nu se poata atinge cel rau de voi.

| moxythegirl a răspuns:

Mh.interesant.in nici un caz sa nu folosesti lururile care ti le'o dat! Si da asta e ca iti ia sporul casei. mda. dar poat ii place apa voastra. cine stie. mai revino cu chestii interesesante si te ajutam noiwinking big grin