Sa nu faca nimic, cel mult sa vorbeasca cu mama ei. Este problema parintilor ei, ei trebuie sa si le rezolve, daca se baga ea va iesi mult mai rau.
Pai si eu sunt is situatia prietenei tale oarecum, si eu am gasit niste mesaje mai demult, dar de ceva timp nu mi-am bagat nasul in telefonul ei, am realizat ca nu e frumos, nu ma bag peste ce face ea.
e problema ei, nu ar trebui sa se bage in asa, poate nici nu e ceea ce pare.
eventual sa discute cu mama ei, dar nu cu taicaso, acesta poate reactiona urat, si de fapt lucrurile sa nu fie ce par a fi.
daca mama ei chiar are o aventura cu un mister, tot se va afla, dar nu e bine sa se bage prietena asta a ta prea mult.
Raspunsul la care ai dat fundita nu mi se pare cel mai bun, oricat de mult ar gresi mama ta, e mama ta, e ciudat sai arati repede mesajele tatalui tau fara sa discuti mai intai cu mama ta. sau sa iei acel nr din telefon si sa suni si sa afli cumva (gen sa te dai drept o tipa dornica de aventura, suna amuzant dar poate merge asa)astfel afli daca tipul este implicat in vreo relatie, de unde este, etc. stiu cum este, nu discuta cu tatal tau inainte sa discuti cu mama ta succes
Mai bine nu se baga, ca si cum nu stie. Oricum daca "mama" sa are o aventura inseamna ca unul sau ambii parinti sunt imperfecti. Daca nu se implica, poate ii trece lu' maica-sa, daca afla ta-su si lucrurile se complica in atmosfera din casa, care cert o va afecta si pe ea. Maica-mea a venit gestanta acasa cu varu' tatalui si dupa asta m-a crescut bunica si pentru mine a devenit ca mama -O CAUZA PIERDUTA-in fond sexul e doar o senzatie Pot fi n variante, eu nu m-as baga, orice actiune are si reactiune. Bila neagra pentru. maica-sa. Lucrurile nu sunt ceea ce par!
1. Cati ani ai?
2. Cati ani are prietena ta?
3. Parintii prietenei se inteleg?
4. Exista o prietena?
Vrei ca parintii ei sa se certe? Ar trebui sa nici nu sti despre asta. insa prietena ta are multa incredere in tine. Sa nu spuna nimic. Poate mama ei trece printr`o perioada grea. Si mama a trecut prin asa ceva si nu i-am provocat neplaceri. Daca chiar ii este prietena mama ei de ce nu vorbeste deschis cu ea? :*
Ar trebui sa vorbeasca cu mama ei sa vada de ce e vorba... Poate fi altceva decat crede prietena ta.
Permite-mi sa rad . Ok, mersi, gata. Eu zic ca nu ar trebui sa i le arate tatalui ei. Intai sa vorbeasca cu mama ei, sa ii explice ca daca nu inceteaza va iesii rau. Daca mama ei tot continua cu mesajele, alea, alea sa ii arate tatalui ei, iar ea sa se duca la bunici sau undeva pana isi rezolva ei treburile (daca va sta acasa cu ei, iar daca ei or sa se certe pe aceasta tema ea va fi foarte afectata).
Destul de urat.in primul rand e o problema care trebuie rezolvata in familie. cel mai indicat este sa aiba o discutie foarte serioasa cu mama ei in care sa ii zica ca stie tot.si vrea sa inteleaga ce s. a intamplat si ce are de cand sa faca cu viata ei. iar tu fii cat mai aproape de ea in perioada asta pentru ca o sa aiba mare nevoie de tine!
Zii sa ii spuna mamei ei ca a vazut din greseala(de ex: vroia sa se joace pe tell dumneaei) si sa ii explice ce inseamna acest lucru.
Poate are si mama motivele ei
Si sa ii spuna ca nu e bine ce face. ar putea distruge familia
Pai spune-i prietenei tale sa-i spuna mai intai tatalui sau [daca poate sa-i arate macar un mesaj] apoi ea impreuna cu tatal sau sa vorbesca cu mama ei!
succesc!
Funda:*?
Cred ca este o problema prea mare pentru tine si prietena ta, cel mai bine ar fi sa o rezolve parintii ei cu timpul.
Ar trebui sa faca poze mesajelor sau sa le salveze tot pe telefonul mamei sale, dar undeva unde mama sa nu stie ca exista, astfel sa nu le poata sterge.
Apoi sa vorbeasca cu mama ei, sa ii spuna ca a vazut accidental mesajele si ca ar vrea ca si mama ei sa aiba incredere in ea si sa ii spuna ce se intampla in familia lor, pentru ca este destul de mare sa inteleaga daca parintii ei s-ar desparti, sa ii spuna ca prefera sa afle adevarul decat sa traiasca in minciuna...acum exista 2 variante: ori ca mama sa sa ii vorbeasca si sa ii explice ce se intampla, ori sa devina nervoasa si sa o ameninte sa nu ii spuna tatalui ei, ca el nu o va crede...
Daca se intampla cea de-a 2 varianta atunci e clar ca mama are ceva de ascuns si ca cea mai buna varianta este sa ii spuna tatatlui ei tot ce a vazut, iar daca acesta nu o va crede, ea ii arata pozele cu mesajele de pe telefonul mamei sau chiat telefonul mamei cu mesajele. Cel mai bine ar fi sa memoreze si numarul de la care mama primeste mesaje si sa o puna sa sune acel numar pentru a le demonstra ca nu are o aventura...
Parerea mea
Pai, eu o sfatuiesc sa vorbeasca cu mama ei, sa ii spuna ca a vazut din greseala acele mesaje.
Daca nu vrea sa vorbeasca cu mama sa, sa discute cu tatal ei, poate reuseste el sa se inteleaga cu dansa.
Alte variante ar fi ca :
-Un om poate trimite mesaje pe acel numar nestiind cui ii trimite
-Sau poate ca dansa a avut un prieten mai vechi care inca o indrageste
SUCCES!
Funditssa?
Zii prieteneiu tale sa lase tel mamei in preajma lui taicasu si e bine sa depisteze el ca ea primeste mesaje si spune-i sa ne se bage sa lase sa descopere ca ea ar avea o aventura cu altcineva. dupa aia e posibil sa se certe dupa aflarea secretului si ea sa fie dusmanul mamei ei.sau mai este o varianta si se poate ca, chiar tatal tau i-a trimis aceste mesaje.sa o puna la oincercare
Pai, ar trebui mai intai sa discute cu mama ei, nu sa dea cu gura repede la tatal ei. Poate mama ei are pe altcineva sau poate ca acea persoana e foarte insistenta si de aia ii da mesaje. Sau poate chiar au o aventura fara stirea sotului ei.
Cel mai bine ar trebui sa vorbeasca cu mama ei si abia apoi cu tatal daca mama este de acord , ceea nu cred ca va fi. Ideal ar fi sa rezolve problema in familie de comun acord. Ce face mama ei nu este foarte frumos, nu este un bun exemplu pentru copil. Se considera Adultera . Poate relatie dintre parintii ei numai merge si mama s`a hotarat sa`si inceapa o alta viata.
E greu cand parintii se despart, dar nici nu e bine sa`si amareasca viata unui altuia.
E treaba familiei, ea nu poate face nimic, eventual maicasa sa sa duca la pisi" si sa divorteze decat sa traiasca in cearta. Nu sunt expert dar cred si eu.
Spune-i la tovarasa ta sa vorbeasca cu masa ce sunt cu sms alea in tel ei si ce are de gand, iar daca nu se potoleste sai spuna si la ticuso. evite prima oara ca orice om in viata are voie la a2a sansa.mai putin justitia in rom nu-ti da voie la 2a sana
Incercand din rasputeri sa trec peste josnicele greseli gramaticale, nu te-as sfatui sa ii spui prietenei tale sa ii dea raportul tatalui ei, asta doar in caz ca o vrea pe maica-sa vanata. Eu zic sa vorbeasca ea cu mama ei in particular, sa vada care e problema, ce e in capul ei si apoi sa decida maica-sa ce vrea sa faca, e de datoria ei sa ii spuna sotului ce se intampla, nu a fiicei sale.
Sa vorbesca prietena aia a ta cu mama ei...si sa ii zica ca a vazut mesajele si sa o intrebe ce se intampla