Hei. Eu am fost in aceeași situație. Acea "prietena" mereu îmi punea in față viața ei "perfecta" și ma făcea sa ma simt aiurea. Era foarte lăudăroasă cu orice. Pur si simplu m-am îndepărtat de ea. Acum doar ne salutăm si atât. Respectiv, nu am rămas prietenă cu ea.
Acelei prietene să îi spuneți că urcușul e greu, dar odată ajuns în vârf dacă nu ești atent și te ia amețeala ajungi jos imediat!
Să îi spuneți că nu așa îți educi copilul arătând că ești superior! Să redevină omul din trecut, că nu poți ști când va avea nevoie de un prieten adevărat!
În rest, o puneți la izolare, adică pretexte de a nu vă mai vedea deloc, cel puțin o perioadă de timp!
Multe femei se confrunta cu depresie dupa nastere. Exista o posibilitate mica ca tonul acid sa fie de fapt de la stres etc. iar tu sa interpretezi ca aroganta si alte cele negative.Considerand ca dupa acest eveniment toata lumea il pupa in fund pe bebelus, tu nu mai contezi ca femeie, dorind sa ajute din toate partile in modurile cele mai nepotrivite, eu as fi mai intelegatoare.
Nu ma intereseaza trecutul cu o persoana daca nu ma mai bucur de prezent si vad ca nu prea mai exista vreun viitor. Ar trebui sa o trezesti putin la realitate, poate isi va da si ea seama de situatie.