anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O prietenă s-a mutat la mine pentru aproximativ 1 săptămână pentru că are casa în construcție și nu are unde să doarmă așa că m-am oferit să stea aici până se rezolvă totul. Problema este că sforăie îngrozitor și nu pot să închid un ochi toată noaptea din cauza asta, iar a doua zi trebuie să petrec câteva ore la antrenament (sunt sportiv de performanță). În ultimele două nopți n-am putut să dorm decât maxim 3-4 ore pe noapte + în cursul zilei încă 2 ore și în sala de antrenament am tras un pui de somn de maxim 1 oră pe niste saltele pentru că eram mort de oboseală. Zice că nu poate să doarmă într-o parte sau pe burtă, poate doar pe spate, dar sforăie. Știți cumva niște medicamente sau ceva de genul pentru sforăit pentru ea sau niste sominfere care se dau fără rețetă pentru mine? (Fără nervocalmin somn ușor sau melatonină pentru că nu funcționează).

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Baga dopuri in urechi

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta are prietena? Sforăie deoarece are probleme cu polipii trebuie sa i scoată, e urit sa auzi o femeie sforaind ca un boșorog, dar nu are ea nici o vină.

| Freya1 a răspuns:

E problema ei daca nu vrea sa se trateze, pana una alta puneti tu niste dopuri de urechi.

| wildthing a răspuns:

Dormi si tu in alta camera si pune-ti eventual si dopuri in urechi.

Răspuns utilizator avertizat
| SmaraldAlbastru a răspuns:

Să doarmă cu bărbia ridicată. Adică, să pună perna la ceafă, capul căzând ușor spre spate.
Am văzut sfatul ăsta dat de către un bătrân chinez, maestru wushu.

| pentesterintimpuliber a răspuns:

Muzica meditativa la casti.

| Cohen a răspuns:

De la băutură mai mult ca sigur