Bună.
Poate să aibă și 20 de ani și 50 de ani, nu va putea să facă acest lucru din cauză că nu este salariată.
Poate lua un copil in plasament, se face carte de muncă și primește salariu lunar. Pentru asta din urmă trebuie sa meargă la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din localitatea de domiciliu.
Pentru o documentare mai amplă, poți citi Legea numărul 273/2004 privind regimul adopțiilor în România.
Pa, pa.
Ok da poti lua un copil dar intii trebuie sa mergi la fotrtele de munca sa te interesezi unde se fac cursuri pentru mama maternala in judetu tau. Nustiu de unde esti. Dupa ce vei face acest curs care este foarte scurt mergi si ceri relatii la centru ok Iti urez bafta si sa ty ajute cel de sus sa ajuti un suflet sal inconjori cu dragostea ta atit cit va sta la tine. Succes si sper sa mai vb dupa ce vei reusi ok pa
Buna Elena. Nu stiu exact raspunsul la intrebarea ta, dar cred ca daca adopti un copil exact din maternitate nu ar fi o problema... Nu stiu nici eu exact care sunt formalitatile, dar din ceea ce am auzit stiu ca nu trebuie decat sa mergi tu cu buletinul tau acolo de unde se scot certificatele de nastere sa-l inregistrezi pe numele tau.