Aia e proasta, merita cateva replici sa ii demonstrezi ce tip de cùrva e si apoi o trimiti in mucegaiu ei.
Mulți oameni nu sunt în toate facultățile mintale, chiar dacă aceștia se descurcă cu navigarea pe internet. Deci să nu îți pară rău că ai scăpat de ea.
Probabil vrajeste cu mai multi. Cand nu-i iese cu unu, isi aminteste de tine .
Fata nu voia sa para prea disponibila de aceea nici nu te-a refuzat ferm ci doar a amanat. Nu inseamna nimic. Ia-o cu incetisorul ca poate asa ii place ei.
Salutare! MGEORGESCU,gandeste un pic prea abstract,sincer Daca fata ar fi vrut sa,o f..., sa o saruti,cu alte cuvinte, sa stea cu tine, era mai impulsiva. Atitudinea ei lasa de dorit, si daca nu e timida, mare mirare sa nu fraiereasca gagici. Nu stie ce vrea, din punctul meu de vedere. Funda)
E un pic cam dificila tipa, usor nehotarata as pune eu...Ideea din punctul meu de vedere este urmatoarea: e foarte posibil ca ea sa te urmareasca de ceva timp, te-o fi vazut in vreun context si i-ai cazut cu tronc si de atunci isi tot cauta momentul potrivit sa isi faca intrarea in viata ta, aparent si-a gasit curajul sa o faca iar acum incep doua variante ale povestii:
1.ea incearca sa pastreze o limita pentru a vedea in ce se baga, sa vada daca profilul tau corespunde cu al ei, sa vada daca merita si ce esti tu dispus sa faci pentru ea, plus de asta nu vrea sa se bage cu bocancii in viata ta si isi pastreaza dreptul de a se lasa cucerita de tine.
2.se simte bine si nu prea in prezenta ta si te evita subtil, a realizat ca nu functionati atat de bine pe cat si-a imaginat atunci cand s-a decis sa-ti acorde atentia ei, desi ma indoiesc din moment ce isi face timp sa te urmareasca ceva, ceva ii place la tine.
Sfatul meu e sa o faci pe ea sa isi schimbe atitudinea asta uneori defensiva fata de tine, si poti incerca prin gesturi simple, fara povesti de adormit copii, cauti subiecte comune si te inarmezi cu putintica rabdare pana vezi daca planul ei e varianta 1 propusa de mine :-D
Ps:tind sa inteleg de aici ca fata te place, dar se lasa mai greu si nici tie nu ti-e indiferenta, deci rabdare!
A vorbit cu tine atunci pentru ca se plictisea? sincer dupa ce a cautat.o X ti a dar cu flit putin si poveste se reia? Nu ai avut noroc sa fii tu acel X important pentru ea, dar daca vrei sa fii, insista si intra pe sub pielea ei fara sa fii plictisitor si chisat? uneori mai ofera.i si tu indiferenta asta le atrage pentru ca le place aa lupte pentru cineva. Daca vine totul pus pe tava nu apreciaza. Mult noroc?
ildikorusu10 întreabă: