| jucasergiu a întrebat:

O urasc pe mama.Deci nu mai suport mereu se ia de mine, tot timpul imi face observatii, de cele mai multe ori cand nu fac chiar nimic rau.Parintii mei s-au despartit in urma cu 2 ani iar eu am ales sa stau cu mama.Cred ca a fost cea mai proasta alegere din viata mea.Va rog ajutati-ma cu un sfat.

Răspuns Câştigător
| andrasstefan a răspuns:

Prietene din cite vad eu, tu ai ramas singurul lucru care mai confera sens vietii ei.problemele au coplesito si astase datoreaza faptului ca banii sunt cam putini ori chiar de loc. Daca totusi sunt banuti, atunci inseamna ca au cuprinso remusicarile si este posibil sa se acuze pe ea insasi de situatia in care se afla.Din micile tale economii cumpara mamei tale o felicitare, o ciocolata si iti dau si formula magica. spune-i urmatoarea afirmatie: ORICE BAIAT DIN LUME AR VREA SA AIBA O MAMA CA TINE.Iti garantez ca o vei misca din temelii si isi va recapata increderea in sine.indiferent ca impartiti un cartof fiert sau un kilogram de salam care costa cit un bmw nou nout, mama ta este singurul tau sprijin pe lumea asta.Nu stiu ce virsta ai,dar ai putea sa o scoti si tu la un suc,la o plimbare, sau cumpara niste floricele si uitati-va impreuna la o comedie.Ea are nevoie de rîs ca banuiesc ca de lacrimi e satula.VOI SUNTETI O ECHIPA ACUM si depinde, din fericire, de tine sa o readuci innapoi cu picioarele pe pamint.Acum stiu ca a da sfaturi este usor dar a pune in practica este mai greu,dar crede-ma prietene ca doar tu ai de cistigat. Daca stai la tara,crede-ma ca sunt multe lucruri de facut,si ai putea da o mina de ajutor,nu doar sa speli vasele si sa dai cu matura asa cum spun unii,deoarece la tara este munca fratioare. Pune mina pe sapa, pe grebla sau pe ce e nevoie si ajut-o, astfel ii cistigi increderea si ea vede ca are pe cineva linga ea care o sustine si pe care poate conta.Acum nu te mai plinge, fruntea sus pentru ca destinul tau este sa invingi, nu sa pierzi.BAFTA si ma gasesti si pe mess: just_me_forever11

3 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Fii fericita ca ai o mama.Ei ii este greu sa faca fata obligatiilor de una singura.Incearca sa eviti poznele,raspunsurile impertinente, pretentiile exagerate, mofturile si totul se va aranja.Invata bine, implica-te in treburile gospodaresti pentru a-i oferi mamei bucurii.Acestea ii vor descreti fruntea. Daca tatal tau s-a recsatorit poti experimenta pentru o anume perioada si cum este cu mama vitrega.Te vei intoarce cu drag la mama ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata sa nu mai zici ca iti urasti mama,din pacate sau fericire,parinti si soarta nu o putem alege sau schimba; nu ai gresit,ai sperat ca asa e mai bine.TE sfatuiesc sa incerci sa vorbesti cu calm,intreaba ce o supara,ce probleme are,intra in pielea ei si va fi bine,cu rautate nu faci nimic bun,banuiesc ca sint probleme,ca si la mine, nu te invat de rau, mult calm si succes.

| raluca48 a răspuns:

Depinde de ce varsta ai, daca iti poti lua viata in frau ar fi foarte bine dar acum depinde cred ca esti libera sa alegi tu unde sa stai vb cu ea si spune-i ca nu mai suporti sa vezi cum se comporta cu tine si ai vrea sa petreci mai multe clipe cu tatal tau... daca nimeni nu te poate ajuta incearca sa ai grija de tine este cel mai important