Tu ai facut deja primul pas. Iti cunosti problema. Esti stresant, egoist si crezi ca asta iti poate afecta viata sociala. Spui ca tu nu erai asa, de aici se observa si diferenta. Incearca sa stai singur o perioada. Tu si cu tine. Te gandesti care este cauza si ce poti face in sensul acesta. De ce esti stresat/ stresant? Degeaba nu. La servici e stres. Incearca sa faci din asta o joaca, ceva care sa-ti placa. Munceste cu drag. Despartirea cu prietena? Clarifica lucrurile (daca mai ai ceva de clarificat), daca nu, asta e. Next.Problema ta e ca te iei prea in serios. Priveste viata altfel. Bucura-te, plimba-te, danseaza. Probabil ca te-ai distantat prea mult de tine si de aceea acum nu te mai recunosti. Acorda-ti mai mult timp. Capul sus si fii increzator.Bafta!
Daca poti, schimba fie si pentru un week-end mediul in care traiesti. pleaca intr-un loc mai putin cunoscut, unde oamenii nu stiu mai nimic despre tine. daca nu poti, incearca sa dormi, inchide telefoanele si tv-ul, stai la lumian difuza, in pat, si reciteste ceva relaxant, ceva ce ti-a placut pe vremuri. somnu le o terapie excelenta.
La cat esti de egoist nu te cred ca imi vei da funda, mai degraba imi vei da o portie de stres, cand iti vei revenii reânoieste oferta, poate negociem.