| simona_6366 a întrebat:

Oare cati dintre noi stie cu adevarat ce anseamna sa IUBESTI?

Răspuns Câştigător
| di@n@ a răspuns:

Sa iubesti inseamna a trai viata celuilalt.Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul acelei persoane, dar, sa nu ceri nimic in schimb.

14 răspunsuri:
| miauu a răspuns:

Cand iubesti esti vesel
straight face

| Bacemi a răspuns:

Iubirea este singurul adevar absolut. Dar in ce consta acel adevar multi nu stiu. Eu cred ca stiu ce inseamna a iubi.

Abh
| Abh a răspuns:

Recunosc ca nu stiu, explica-mi tu.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Iubirea e un imbold de a deveni mai buni, mai onesti, mai sinceri, implica daruire, iertare, implinire. Uneori e doar o iluzie mirifica dupa care alergam, o gasim, dar constatam ca nu e ceea ce cautam...si o luam de la capat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sa explic in cuvinte dar de simtit simt luam-ar dracul.

| Razvan a răspuns:

Prea putini...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea noastra este doar o umbra care imita iubirea lui Dumnezeu pentru noi. a iubi inseamna mult.mult de tot.nu a iubi numai o persoana, cativa ani.inseamna a iubi copii, a-ti iubi si ierta dusmanii, a iubi natura si toate fiintele vii, inseamna a te darui, si tot asa. iubirea nu are inceput si sfarsit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti spunem ca stim ce inseamna iubirea cu adevarat, dar asa de putini stim sa o aratam si sa o pretuim! am pierdut adevarata ei valoare? poate ca nu! eu una cand spun ca iubesc vreau sa si dovedesc asta mai ales prin fapte, ca prin cuvinte e prea usor!

| ingerulnegru a răspuns:

Toti iubim, ne iubim parinti, prietenii, animalele de companie, iubim vremea, muzica dansul, ne iubim parteneriii, fiecare persoana iubeste ceva sau pe cineva.

| fabiola a răspuns:

Eu cred ca iubirea este sentimentul care ne domina orice ambitie, orice orgoliu.Ca nu o aratam, e altceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu probabil f putini in ziua de azi.Eu stiu o singura pers care stie sa iubeasca cu adevarat.

| nekane a răspuns:

Si cu ce te ajuta faptul ca stii sa iubesti? Nu e mai bine sa NU stii?

| selecta a răspuns:

A iubi cu adevarat stiu doar cei care au trait sau traiesc acest sentiment special

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca nu multi dar multi merg inainte doar de dragul asta ca sa aiba cu cine pierde timpul. Viata este scurta tine minte asta.

Întrebări similare