| LupusDei1993 a întrebat:

Oare ce determina faptul ca unele persoane se nasc intr-o familie iubitoare, iar altele nu au acest prilej?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Genetica

| sierra1 a răspuns:

"unele persoane se nasc intr-o familie iubitoare"

filozofie de mic dejun cu pâine cu unt și altele ca ea. Ce determină asta? Familia desigur

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu există un determinism.

| anonimg a răspuns:

Cei mai mulți oameni nu se bucură de o astfel de dragoste.
Dar mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru că ne putem bucura de dragostea Lui, chiar dacă nu ne bucurăm de dragostea unei familii. Și cine nu se bucură de dragostea unei familii, se poate bucura de dragostea familiei lui Dumnezeu: biserica.
Dumnezeu va judeca pe acei părinți care nu și-au iubit copiii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonimg):

Dragostea Lui Dumnezeu putin ajuta, cand parintii vin cu faze gen "eu te-am facut, eu te omor"

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tot pentru anonimg.
Și cine nu se bucură de dragostea unei familii, se poate bucura de dragostea familiei lui Dumnezeu: biserica.
Chiar așa? Biserica crește copii mai nou, și îi iubește?
A se vedea părintele Pomohaci.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sadrian46):

De data asta AnonimG are dreptate in legutura cu Biserica, deoarece Bisericiile organizeaza tabere pentru copii, excursii Nu neaparat religioase. Au programe pentru ajutarea copiilor mai saraci etc.
Si nu numai pentru copii In cadrul bisericii se fac schimb de experientie, tabere pentru straini. In Transilvania multe sate sunt renovate prin fonduri aduse de strainii din vest (in special Olanda, Germania) prin relatii in cadrul Bisericii Protestante

| anonimg a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu voiam să îi dau 1-2 voturi pozitive lui sadrian46 dar i-a dispărut opțiunea aceasta.
Mai adaug că atunci când un om iubește pe Dumnezeu va dori să se bucure împreună cu toți aceia care iubesc pe Dumnezeu la fel. O spun din experiența personală. Pentru că mai întâi am cunoscut pe Dumnezeu, și apoi L-am rugat să mă ducă în biserica Lui, fiind "împins" de dorința de a bucura cu alții de aceeași dragoste care o aveam pentru Dumnezeu.

| Sn4k3 a răspuns:

Te-ai gandit mult la intrebarea asta laughing?

| Felys a răspuns:

Educatia persoanelor implicate

| Endoryus a răspuns:

Norocul/ghinionul

| Sindbad a răspuns:

Mai corect spus este CIne determina? Acealasi care stabileste ca ne nastem barbati sau femei, inalti, scunzi, destepti, saraci, longevivi. Iar motivele pentru care ne nastem cu specificitatea proprie sunt peste puterea noastra de intelegere (de cele mai multe ori).

| AG777 a răspuns:

E simplu, Dumnezeu

| pinkyypromise a răspuns:

Norocul