Problema o sa dispara dupa ce vei umbla cu alte fete si vei vedea ca ea nu e chiar atat de deosebita. Ea e asa doar in mintea ta si doar pentru o perioada de timp.
Iti recomand sa iesi, cel putin, si cu altele, sa vezi cum te simti.
In primul rand, cu ea si cu orice alta fata interactionezi, e nevoie sa stii ca trebuie sa te iubesti pe tine insuti inainte de a o iubi pe ea sau pe altcineva. Daca nu faci acest lucru vei deveni un "cersetor" a carui fericire depinde de comportamentul celor din jur.http://castigatimp.com/......-pe-altii/
Apoi, e nevoie sa stii ca in viata esti cel mai puternic, cel mai fericit si cel mai atragator, atunci cand poti oricand sa fii liber si independent, despre asta gasesti aici: http://castigatimp.com/alege-sa-fii-liber-si-independent/
Iar ca sa nu mai suferi... e un paradox. ACCEPTA SUFERINTA! Accepta orice simti iar in momentul cand accepti deplin si nu mai vrei sa schimbi, suferinta va disparea, mai pe larg despre acest lucru am scris aici:
http://castigatimp.com/impaca-te-cu-tine-insuti/
Timpul te va ajuta sa uiti de ea intr-o luna nu se uita aia dupa vreo 4 sau 6 luni te vei obisnui cu ideea ca asta a fost soarta ta cu ea, cautand alta nu rezolvi nimic pentru ca poti sa dai de alta care e materialista.
Ea ce mai simte pentru tine? Stiu ca te simti ranit din cauza a ce a fost,dar fiecare merita o a doua sansa.Daca fata mai simte ceva pentru. tine poti sa porti cu ea o discutie extrem de subiectiva si severa...poate poate nu e chiar totul pierdut! Stiu cum este,de asta ti-am zis de a doua sansa. Poti sa intrebi de ce a facut asta,daca a tinut la tine cu adevarat daca a facut ce a facut si... daca ar mai face-o? Totul s-ar putea rezolva frumos.(asta in cazul in care nu esti genul razbunator si te-ai baga cu ea,doar pentru. a rani-o in acelasi mod).In orice caz,iti urez bafta,sper sa-ti revi intr-un fel anume, insa intotdeauna sinceritatea poate rezolva lucruri mari.Ce te costa o discutie?
Daca nu vrei nici in ruptul capului sa mai acorzi fetei inca o sansa, trecem la planul C.Cauta alta fata.Pana la urma tot s-ar fi terminat urat odata si odata si tot alta fata ti-ai fi ales.Sunt atatea in lumea asta.De ce sa te chinui doar pentru ea? Chiar daca la inceput inca iti va veni in minte chipul ei, cu timpul va ramane doar o simpla amintire. Daca stai doar cu prietenii, nu stiu cat de repede te vei acomoda.Bafta!
Eu am stat vreo 2 luni si m-am gandit la un tip cu care am fost 2 saptamani...deci stai linistit. O sa treaca cu timpul, cum vrei sa dai la o parte dintr-o data tot ce a fost in 5 ani? Rabdare!
NU stiu cum sa imi caut alta pentru ca zi de zi trec cu masina pe langa casa ei mergand la munca si mai dureros e ca am stat impreuna 4 jumate ani sub acelasi acoperis...pentru mine ea a fost aleasa dar eu am vrut sa fac cateva mici teste inainte de pasul cel mare ca vorba aia dupa 5 ani ar trebui sa stii ce faci cu viata... si ea lea picat.nu vrea sa imi spuna adevarul nici acum ce s-a intamplat si stiu ca acum si ei in pare rau dar NU STIU.
Sincer sa fiu cu Voi toti imi e foarte greu sa uit de ea pentru ca am fost in liceu in acceas clasa am stat in acceas banca din clasa a 10 am fost la catalog unul dupa celalalt poate astea sunt niste banalitati dar pentru mine inseamna foarte mult. dupa cum am spus trec mereu pe langa casa e. vb si la telefon ne mai intalnim cand ii e dor de mine. e rcece cu mine vrea sa imi arate ca ea nu ma iubeste dar eu stiu ca nu e ceara asa ea inca ma iubeste o data ce se intalneste cu mine imi arata ca e tare si nu ii pasa... O parte din mine am vrea sa ne impacam dar o parte din mine imi zice sa nu ma impac cu ea...
Poti sa iti cauti alta fata si usor usor ai sa o uiti pe fosta.
Experiment verificat si merge
O zi buna