Nimeni nu-i singur atâta timp cat eu sunt în viață va mănâncă pe toți mați auzit ma? Va mănâncă vă pap pe toți mâncarea onur sa va mănânce
onur al vostru aicia este nu va las eu singuri nici dacă vreți
))
Pai ce facusi neica? Nu zisasi ca nu ne lasi?
1. Am scris o poezie și am compus un cîntec. 2. Unii, da. 3. Singuri de tot. 3. Până te spânzuri.
Eu sunt anxioasa și îmi place sa fiu singura.Dar nu stilul ala de singurătate în pustietate și vai de mine.Ci singura intr-e oameni.
Omul nu e facut sa fie singur, el trebuie sa socializeze si sa isi creeze relatii sociale pentru a se dezvolta si a evolua.
Dar cand mediul social din jurul tau e toxic din pacate trebuie sa suporti si singuratatea.
Nu e o solutie sa te imprietenesti cu oricine ca sa scapi de singuratate asa mai rau faci, e bine sa te imprietenesti cu persoane care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine.
Singuratatea nu e usoara dar te caleste si te face mai puternic.Cand esti singur poti sa iti descoperi multe talente ascunse si poti sa iti valorifici potentialul si sa ajungi bine in viata.
De asemenea e recomandat sa stii sa te descurci si de unul singur inante de a intra intr-o relatie amoroasa cu cineva.
,,Oare vrem cu adevărat sa fim singuri"? Nu,niciun om nu isi doreste sa fie singur.
,,Singuratate,in casa, in bloc, in sat, in parc?"
Singuratatea se simte la fel in toate locurile mentionate de tine.
,, Ce ai simtit cand ai fost singur undeva"De fiecare data am simtit anxietate si neputinta dar inotdeauna mi-am zis in minte ca e incercare menita sa ma faca mai puternic.
E las ca singur de tot nu poti sa fii, se gaseste acolo ceva si o mâţă pe strada, eu una iubesc singuratatea dar nu sa ma indepartez de tot, omul trebuie sa isi accepte energia lui ca fiecare avem energia noastra, unora le plac petrecerile, sa fie mereu inconjurati de oameni si la altii sa fie mai singuratici