Buna! Problema nu e ca ...nu te v-a mai iubii, ca te iarta poate si a mii-a oara, si da, cine sti, poate el nu-ti zice nimic dar in el se simte aiurea, dar e lipsa de respect iti da-i seama cum sa vorbesti urat cu ei, da nu zic poate is chiar din-aia indoctrinati socrii, poate te-a scapat inteleg, dar incearca sa nu o mai faci, sau nu le mai da antentie, asa in fata la iubit e cam naspa! Ciao!
Depinde cat e de puternica relatia ta cu sotul.Eu personal, nu ma pot abtine sa nu spun ce am de spus cand e vorba de socrii, dar am grija cum o spun si stiu ce am de facut dupa aceea.
Se poate sa fie afectat si sa iti reproseze cate ceva. Oricum, de obicei e ceva de moment. Acum depinde si daca ai dreptate sau nu. De obicei e bine ca fiecare sa ii spuna partenerului ce il deranjeaza la socri si celalalt ar trebui sa incerce sa rezolve in timp aceste probleme. Asa nu s-ar ajunge la certuri si suparari.
Ei da...cum sa nu, sa stii ca eu nu ma abtin cand am ceva de zis la adresa soacrei mele. ce e bine intr-un fel sau altu ca e si el de acord cu ce zic de ea. dar indiferent daca ar fi de acord sau nu tot as spune ce am pe suflet, conteaza si cum o zici :d.asa ca stai calma te iubeste si daca zici sau nu ceva de ai lui.
De iubit te iubeste dar se simte prost cat de rai sunt totusi sunt parintii lui. Daca ai fi tu in situatia lui sigur nu te-ai simti bine
anonim_4396 întreabă: