| mita_8414 a întrebat:

Oare daca sotul nu-mi mai spune ca ma iubeste de la un timp oare ce trebuie sa cred?

9 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Nimic deosebit. Relevante sunt faptele si nu vorbele.

| kytty a răspuns:

Bunahappy

pai. ori are multe probleme, ori e cu capul in nori. o scuza logica nu prea ar fi.incearca sa lamuresti problema asta cu el, nu te grabi sa concluzionezi.
tu cand ii spui ca il iubesti, el iti raspunde?
si app, de la un timp ce inseamna?
aveti grija de voi si poate revii cu cateva detalii, sa ne fie mai usor sa raspundem.
happy

| Flav a răspuns:

Dragostea se simte si se poate etala nu neaparat prin vorbe. As vrea ca prietena mea sa-mi spuna de putine ori ''te iubesc'', dar sa-mi demonstreze de multe ori asta.

| Roby67 a răspuns:

Of, of, of, dragostea asta. Daca el nu iti mai spune ca te iubeste spune-i tu lui, si o sa vezi ca da roade.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... ce-ţi spune.

| Bacemi a răspuns:

Era altceva daca iti spunea ca nu te mai iubeste. Poate pur si simplu nu crede ca e necesar sa spui zi de zi asta. Daca ti-o demonstreaza totul e in regula. Daca nu prea mai e atent si te ignora incearca sa il recuceresti. Aranjeaza-te si tu un pic si fa o nebunie mai speciala ca sa il recastigi.

| elyssa20 a răspuns:

Poate e si el obosit, sau e stresat de la servici, stai linistita chiar daca nu o mai zice ca la inceput asta nu inseamna ca nu te mai iubeste, incearca sa ii spui tu si ai sa vezi ca o sa iti raspunda si el cu zambetu pe buze(la mine merge mereu). stai calma, ca altfel faci riduri). bafta multa si pupici :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa discuti cu el, si sa-l intrebi daca e vreo problema, chiar si o amanta, sa rezolvati cumva problema sau criza prin care treceti, fara gelozii si certuri. spune-i despre temerile tale, iar el sa-ti spuna ce are.de aia santeti impreuna la bine si la rau, pana moartea va va desparti.

| ovi_7065 a răspuns:

Inseamna ca te inseala sau ca nu te mai iubeste