Este o vorba din batrani... dar e falsa.Sau facut statistici pe aceasta zicala iar 75% nu au fost de acord cu aceasta(uitare)... Un om cand iti intra la suflet nu il mai uiti nici intr-o suta de ani.
Pur si simplu, rezultat al acestei vorbe... e ca uni cred ca daca acei ochi la care au tinut, si nu ii mai vad o perioada1, 2, 3 anii.se pot uita in sensul ca acea persoana pur si simpluu il uitaa si mai ales daca apar alti ochi, care mereu sunt prin apropiere posibilll sa tina la [Ochi care sunt Aproape nu se uita].depinde si de persoane nu toti sunt asa! Dar majoritate-a merg pe idee Ochi care nu se vad se Uita(Succes in continuare)
Din proprie experienta.hmm...pai mi-a placut acum 2 ani de un baiat si nu l`am vazut de atunci deloc iar in vacanta de vara ne-am intalnit si a inceput din nou sa imi placa de el.deci ochii care nu se vad se uita intr-adevar dar cand se reintalnesc... fac ravagii
Foarte interesanta intrebarea ta, dar sincer din experienta mea iti spun ca sunt ochi care nu s-au vazut niciodata in realitate, dar totusi nu se uita pentru ca daca ochii nu se vad nu inseamna ca inima inceteaza sa bata pentru ei.
Pai eu zic ca e ceva logic .atata timp cat nu vezi o persoana pentru. o perioada indelungata de timp, sa o si uiti.Asa.daca esti zi de zi langa pers.respectiva,se intareste relatia, se acumuleaza experiente, trairi, etc; si cand pierzi contactul cu o persoana, incepi sa-i uiti obiceiurile, stilul de viata, tot ce tine de pers.respectiva.E o zicala la modul figurat, nu se refera la propriu, la ochii acelei/acelui individ.
Mario1996 întreabă: