| petronela_4784 a întrebat:

Oare de ce cred unii oamenii in vorba:"ochii care nu se vad, se uita"? Ce experiente au trait pentru a confirma aceasta zicala? De ce nu cred ca exista ca ochii care nu se vad, sa nu se uite, sa intareasca o relatie?

Răspuns Câştigător
| jenny a răspuns:

Este o vorba din batrani... dar e falsa.Sau facut statistici pe aceasta zicala iar 75% nu au fost de acord cu aceasta(uitare)... Un om cand iti intra la suflet nu il mai uiti nici intr-o suta de ani.

6 răspunsuri:
| Slowmotioon a răspuns:

Pur si simplu, rezultat al acestei vorbe... e ca uni cred ca daca acei ochi la care au tinut, si nu ii mai vad o perioada1, 2, 3 anii.se pot uita in sensul ca acea persoana pur si simpluu il uitaa si mai ales daca apar alti ochi, care mereu sunt prin apropiere posibilll sa tina la [Ochi care sunt Aproape nu se uita].depinde si de persoane nu toti sunt asa! Dar majoritate-a merg pe idee Ochi care nu se vad se Uita(Succes in continuare)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da numa ca nu prea vad cum intaresc relatia din mom ce nu se mai vadhee hee...DELOC.vrei sa zici... ochii care nu se vad(o bucata de vreme)... poate intaresc relatia...asta in caz ca nu vad alti ochi.rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine nu a mers asta...nici pina acum nu l-am uitat. sad

| dadaaaaa a răspuns:

Din proprie experienta.hmm...pai mi-a placut acum 2 ani de un baiat si nu l`am vazut de atunci deloc iar in vacanta de vara ne-am intalnit si a inceput din nou sa imi placa de el.deci ochii care nu se vad se uita intr-adevar dar cand se reintalnesc... fac ravagii laughing

| mikys a răspuns:

Foarte interesanta intrebarea ta, dar sincer din experienta mea iti spun ca sunt ochi care nu s-au vazut niciodata in realitate, dar totusi nu se uita pentru ca daca ochii nu se vad nu inseamna ca inima inceteaza sa bata pentru ei.

| allexandrra a răspuns:

Pai eu zic ca e ceva logic .atata timp cat nu vezi o persoana pentru. o perioada indelungata de timp, sa o si uiti.Asa.daca esti zi de zi langa pers.respectiva,se intareste relatia, se acumuleaza experiente, trairi, etc; si cand pierzi contactul cu o persoana, incepi sa-i uiti obiceiurile, stilul de viata, tot ce tine de pers.respectiva.E o zicala la modul figurat, nu se refera la propriu, la ochii acelei/acelui individ.

Întrebări similare