Nu toti oameni sunt a fel.Totul tine de educatia care a primit-o in familie.
Probabil acele persoane au gasit un mod de a se distra, desi mi se pare foarte urat acel mod de distractie.
Iubesc animalutele in masura in care iubesc oameni.
Buna
imi pare rau de pierderea pricinuita, stiu ce inseamna sa pierzi un animalut...am pierdut si eu unul, cel din poza..asa cum oamenii sunt impartiti in tabere, asa si cainii sunt impartiti, cei care fac rau, si cei care iti sunt loiali/mici si nevinovati, iubesc aceste necuvantatoare, dovada, am 3 caini, imi place sa ma joc cu ei, ii hranesc corespunzator si am grija lor, dar nu stiu cum as reactiona sa vad ca un caine imi ataca un copil/nepot..nici nu vreau sa gandesc pana acolo. poate acei oameni, au gandit mult prea departe si au gasit de cuviinta sa il otraveasca, ai o dovada in aceasta privinta? stii cine a facut acest fapt criminal? daca da, ai putea sa il reclami, asa ceva nu se face e greu sa citim sufletul omului sa vedem ce ganduri negre are fiecare..asta e lumea in care traim.
O zi frumoasa sa ai
Nu stiu cine a facut asta dar banuiesc nu am dovezi, nu este primul caine care mi-l otraveste cineva.....am mai avut un caine lup si la fel am patit cu el si acum cu un canis....nu stiu ce rau au putut face aceste animale
In primul rand vreau sa iti spun ca animalele nu au suflet. In al doilea rand vreau sa iti spun ca acea catea putea sa devina periculoasa cand crestea. Cand eram mic la bloc la colegul meu de banca era o catea, avea stapan dar o lasa mereu libera pe strada. Si mereu cand mergeam la el imi era frica sa nu ma muste fiindca era aproape cat mine de mare (daca se ridica in doua labe era mai mare decat mine) si stiam ca muscase si pe altii. Oricum ai da-o cainii maidanezi sunt periculosi. http://www.youtube.com/watch?v=baWf1YmBzC8 Tu ce faci daca esti atacata de o haita de caini?
Se vede ca nu ai avut un animal in copilarie! Mai mult nu scriu ca incalc regulamentul.
O zi buna si tie!
Am avut cativa caini si o pisica, dar nu ii lasam sa muste oamenii pe strada.
Este vorba de cainele meu nu de un maidanez, era un canis
Nu il lasam pe strada specific avea 3 luni era mic si nu facea nici un rau si nu iesa din curte cineva i-a aruncat otrava sau ceva in curte.
In cazul asta acea persoana nu avea nimic impotriva cainelui ci impotriva ta.