| LifeInPink a întrebat:

Oare de ce se combina fete frumoase foc, destepte, cu tot ce trebuie, cu niste baieti urati sau grasi? Eu cred ca intr-o relatie conteaza putin si aspectul fizic, nu trebuie sa-ti fie rusine sa iesi cu el. cel mai bun si convingator raspuns primeste fundita, iar restul votwinking Nu vreau rapsunsuri de genu : pentru ca se iubesc. vreau niste motive bune.

Răspuns Câştigător
| ReiVaN a răspuns:

@ pentru toate fetele care au raspuns cu chestii de genul "au fost dezamagite in trecut de baieti frumosi", sau "nu conteaza aspectul fizic"
sa muriti voi? sa va picati cu ceara fierbinte ca in loc de unu frumos in limba dupa voi, nu ati alege unu gras, urat, care se comporta cu tine ca o carpa, da` jmecher si cu bani?
lasati`ne cu din astea...oh go on

| LifeInPink explică (pentru ReiVaN):

In sfarsti cineva sincer.sa fim seriosi.

| LifeInPink explică (pentru LifeInPink):

Ma refer la raspunsul castigator

13 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Eu sunt baiat.dar cred ca pot sa imi dau cu parerea. fiindca in final e la fel!
...Deoarece sunt fete care stau cu baieti numai pentru avantaje *bani de ex *, si mai sunt si fete care pun caracterul pe primul loc, si abia apoi aspectul fizic!

| BruneTTe a răspuns:

Un motiv destul de la indemana ar fi ca fetele respective au trecut prin multe experiente mai putin placute cu baietii frumosi cu care au fost [ le-au inselat, fiind frumosi si "buni" isi permit, nu?] si au simtit mai multa siguranta in baietii de care spui tu.
Sau pur si simplu lor le place. Daca tie nu iti place de un tip, aia nu inseamna ca si ceilalti il considera urat.
Si un alt motiv ar putea fi atitudinea care se pare ca in ziua de astazi conteaza poate chiar la fel de mult ca si aspectul fizic. Totul sta in modul cum te simti tu, cum te porti. Sunt multe fete [ chiar si printre acelea frumoase cum le-ai numit tu] care cauta la un baiat un pic mai multa intelegere, atentie pe care nu oricine le poate oferi.
Asta e parerea mea thinking

| venusdoom a răspuns:

Pentru ca intr o relatie unul trebuie sa conduca si celalalt sa se supuna. trebuie sa existe o balanta. cat despre aspectul fizic sau altceva e ca in muzica : fiecare cu gusturile lui:pe

| ReiVaN a răspuns:

Pentru bani.
totul in tara asta e pe banii sau relatii!

| eu4you a răspuns:

Pentru ca nu prea conteaza aspectul fizic intotdeauna...conteaza si sufletul unei persoane, dupa mine nu totul e dupa aspect, poti sa te combini cu un baiat frumos dar care sa fie foarte rautacios si nerusinat.De obicei sunt cam rari baietii care arata si bine, si e si comporta bine.Sau poate ca fetele alea sunt cu ei si din interes.Dar ce conteaza pana la urma!? E viata lor si nu ar trebui sa ne intereseze pe toti de ce se combina x cu y sau de ce z se imbraca nu stiu cum! Fiecare isi vede de viata lui!

| adutzz a răspuns:

Sunt mai multe varinte de raspuns, una ar fi, ca in acest fel nu au concurenta, daca baiatul nu este cel mai atragator stiu ca nu le va insela, alta ar fi ca daca sunt chiar asa de frumoase poate nu vor ca iubitul sa fie mai frumos ca ele, alt motiv poate fi ca ca baietii frumosi insala pe oricine, ele nu vor asta,
altele nu cauta doar frumusetea, plus ca baietii care nu sunt chiar asa de frumosi se poarta frumos cu fetele, si ei nu cauta doar frumusete ci si alte calitati la o fata. poate ca unele fete sau saturat de toti ceilalti baieti care sunt la exact la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai spus frumoase foc, destepte...nu cred.de ce? fiindca un filozof a spus ca inteligenta nu a facut nicicand casa buna cu frumusetea.altminteri borocul ar fi fost prea nedrept impartit.ori Dumnezeu e drept.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai spus; se combina? dar una careia ii place pe.a conteaza cum arata boul? si-o pune fiindca o are.nu conteaza cum e animalul.

| laptelaperfuzii01 a răspuns:

Pentru bani, simplu

| LifeInPink explică:

Raspunsuri * scuze

| luvisluvbby a răspuns:

Pai in primul rand, poate baiatu ala urat si grasbatting eyelashes stie sa se comporte mai bine cu acea fata frumoasaa day dreaming si asa e nu prea conteaza aspectu fizic cat te intelegi bine cu persoana de langa tine :X.