Frate ci eu la fel Da exista prietenie adevarata, dar este greu de gasit, am avut ca si tine sute de prieteni pana acum dar nici-una nu a fost de durata, incearca sa-ti gasesti prieteni adevarati si daca nu nu mai fi niciodata apropiata de o persoana in special fi prietena cu toti dar nu foarte apropiata
Poi intr-o prietenie adevarata nu exista minciuni
pentru ca atunci cand nu iti spunceva tu devi si mai curioasa si asta te roade si in timp devine rana (Am patit-o) dar desigur fiecare cu felul ei de a fi sper ca te-am ajutat
Exista.
Ma... Nu trebuie ca prietenul/a cel/cea mai bun/a sa-ti spuna totul; orice lucru marunt. Ai auzit de intimitate? Daca au anumite secrete si nu vor sa ti le spuna e fix problema lor.Asta nu afecteaza deloc o relatie de prietenie.
Prietenul adevarat e ala caruia ii deschizi sufletul, ii spui despre toate, fara nici un fel de constrangere, ca si cum ai vorbi cu tine insuti - incetul cu incetul spui tot ce gandesti, nu tainue nimic si el citeste-n tine ca-ntr-o carte deschisa, daca au secrete fata de tine inseamna ca sunt mai prietene ele intre ele decit cu tine.
Exista...trebuie sa ai doar multa rabdare...o sa gasesti persoana potrivita care sa-ti fie cea mai buna prietena.
Eu iti doresc numai succese si o prietenie adevarata sa ai
Sper din suflet sa te fi ajutat.
Stiu cum e nu mai stiu pe cine sa aleg toti m-au dezamagit toti sunt rautaciosi [ma refer la fete] te cred
Ma, ideea e ca da, exista, da' trebuie sa o gasesti. Stiu cum e, e naspa rau, da' tu trebuie sa alegi : stai gen ' alone in the dark' si iti plangi de mila sau incerci sa-ti faci prieteni noi, carora sa le castigi increderea si asa.
Si totusi, nu trebuie sa stii si ce au mancat la cina in data de 4/05/2001! Lasa'le putina libertate. Daca o sa considere ca ar trebui sa iti spuna, o vor face! [ doar sa fii in stare sa le asculti].
anonim_4396 întreabă: